Neler Yeni

God of War Almalımıyım?

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
GoW alacağım sanırım, daha önce tek bir oyuna bu kadar yüksek fiyat vermedim hem tecrübem olmuş olur.
Hocam bakmayın benim de rahat söylediğime ben de ilk defa bir oyuna bu kadar yüksek para verdim önceki rekorum 90 TL RDR 2'ydi. Alınca alışıyorsunuz. :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam sonbahar ve kış indirimlerinde daha ucuza düşer gibime geliyor bende o zaman satın alıcam GOW'u tabi steam önerilen fiyatlar değişti ama sanırım şansımı denicem ps oyunu olduğu için fiyat artmaz (bence) zaten büyük bir şirket olduğu için fiyatları belirlerken pek steam'i dinlemiyorlar diye biliyorum.
Şansa bırakmayım alayım ben en iyisi, zaten Forza Horizon 4'ü 30 TL'ye kaçırdım travma yarattı:ROFLMAO:

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Şansa bırakmayım alayım ben en iyisi, zaten Forza Horizon 4'ü 30 TL'ye kaçırdım travma yarattı:ROFLMAO:
Ah hocam keşke alsaydınız ben gamepass kullanıyorum benim bile alıp kenara koyasım gelmişti

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam bakmayın benim de rahat söylediğime ben de ilk defa bir oyuna bu kadar yüksek para verdim önceki rekorum 90 TL RDR 2'ydi. Alınca alışıyorsunuz. :D
Şimdi hatırladım ***** gibi Epic Games'ten Naraka Bladepoint almıştım 90 TL'mi neydi. Onun yerine Cyberpunk veya RDR2 falan alsaydım keşke.

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Servet ÇERİ
Ya şimdi şöyle, RDR2'yi daha sonrada alabilirim sürekli 150 TL'ye düşüyor zaten ama GoW bidaha bu fiyata düşmez diye düşünüyorum.
Evet sizde haklısınız o zaman alına bilir oyunu zaten bilen biliyor baya iyi

Cihangir

80+ Gold
200 TL'ye God of War almalımıyım yoksa 200 TL'lik Steamden bir kaç oyun mu almalıyım? Hangisini tercih ederdiniz?
gow al ama başka para yoska oyuna verecek steam den bi kaç oyunda laabilirsin

Top Bottom