Neler Yeni

God of war Düşmanlar aşırı güçlü

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,468
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ustam sekiro mu oynuyorsun god of war mı nasıl yani? Oyun zorluğuna kontrol edin

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Rakibimin leveli 3 benimde 3 fakat ben 500 kere vursamda canı çok az iniyor ve rakip tek atıyor ne yapmam lazım?
1 bölümü saatlerce oynadığımı bilirim, sineğe benzeyen bir boss vardı kaç kere öldüm, sonra youtube dan taktiğine baktım basitmiş kolayca öldürdüm. Youtube dan bakmanı öneririm.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Rakibimin leveli 3 benimde 3 fakat ben 500 kere vursamda canı çok az iniyor ve rakip tek atıyor ne yapmam lazım?
valkürler zor kesiliyor zaten. her valkürün kendine özel savaşma taktiği var ona göre savaşırsan zor da olsa kesersin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En zor modda mı açtın oyunu, tanrısal modda?
Ustam sekiro mu oynuyorsun god of war mı nasıl yani? Oyun zorluğuna kontrol edin
valkürler zor kesiliyor zaten. her valkürün kendine özel savaşma taktiği var ona göre savaşırsan zor da olsa kesersin :D
Dengeli bir oyun oynuyorum fakat düşman hasarları normal değil acaba zırhlarımın seviyesi düşük ondan mı?
Sadece kolluk 3 seviye gerisi hep 1
Yeteneklerimi 2 level yaptım hala hasar veremiyorum :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dengeli bir oyun oynuyorum fakat düşman hasarları normal değil acaba zırhlarımın seviyesi düşük ondan mı?
Sadece kolluk 3 seviye gerisi hep 1
Yeteneklerimi 2 level yaptım hala hasar veremiyorum :D
Benimde karşıma dediğin rakipten çıktı. Çok az canı gidiyor ve tek atıyor Allahsız. O yüzden ben orayı geçtim zaten öldürmek zorunda değildim. Sende güçlen öyle gel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde karşıma dediğin rakipten çıktı. Çok az canı gidiyor ve tek atıyor Allahsız. O yüzden ben orayı geçtim zaten öldürmek zorunda değildim. Sende güçlen öyle gel.
Şuan şu alevli olanlara geldim gerçekten hayatsızlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Seni bulacağım oglum dedin di mi? :D

Top Bottom