2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Nasıl bir oyun? Hikayesi ne? Konsoldan oynarken eğlenir miyim sizce?
Çok övülüyordu ben oynadım çok beğenemedim beni içine çekmedi kişiden kişiye değişir bence.Nasıl bir oyun? Hikayesi ne? Konsoldan oynarken eğlenir miyim sizce?
Aynı witcher mantığı var bu oyunda da. Eğer evrenini ve hikayesini bilmezsen alacağın zevk bir yere kadar oluyor. Ama yine de sıkılacağını zannetmem. Oynanışı kusursuza yakındır.Nasıl bir oyun? Hikayesi ne? Konsoldan oynarken eğlenir miyim sizce?
Aynı witcher mantığı var bu oyunda da. Eğer evrenini ve hikayesini bilmezsen alacağın zevk bir yere kadar oluyor. Ama yine de sıkılacağını zannetmem. Oynanışı kusursuza yakındır.
Oynanışı tatmin edici. Bir DMC5'i tercih ederim daha hızlı olduğu için ama God of war'da güzel.
TeşekkürlerÇok övülüyordu ben oynadım çok beğenemedim beni içine çekmedi kişiden kişiye değişir bence.
Önemli değil. İyi forumlar.Teşekkürler
Önemli değil. İyi forumlar.
Hikayesi, oynanışı, grafikleri, boss savaşları, silah çeşitleri, düşman çeşitleri her şeyi ile harika bir oyun. Başyapıt.
Arkadaşlar az önce biraz oynadım. Oyunun hissiyatı çok güzel ama hikayeyi de zamanla kavrayacağım. Mükemmel bir hissiyatı var oyunun.ben bitirdim muazzam hikayesi boss savaşı çok iyi hikayesi bitiyor ama oyun bitmiyor
İlerde iyice açılıyor. Her yeri kesfetmeye çalışın. daha çok gelişirsiniz ve daha çok zevk alırsınız.Arkadaşlar az önce biraz oynadım. Oyunun hissiyatı çok güzel ama hikayeyi de zamanla kavrayacağım. Mükemmel bir hissiyatı var oyunun.
Çok oynayamadım birkaç yaratık kestim sonra tam geyiği öldürdüm arkadan dev gibi bir yaratık çıktı onu kesmeye çalışırken işim çıktı kapatmak zorunda kaldım.İlerde iyice açılıyor. Her yeri kesfetmeye çalışın. daha çok gelişirsiniz ve daha çok zevk alırsınız.