@mehmet_s hocamız bunuda 10 tlden getirirse oynarız.Parayla almayı düşünmüyorum. (en azından şuan)
Sırf bunun için alınır;God of War on Steam
His vengeance against the Gods of Olympus years behind him, Kratos now lives as a man in the realm of Norse Gods and monsters. It is in this harsh, unforgiving world that he must fight to survive… and teach his son to do the same.store.steampowered.com
sonunda çıktı exclusive sanıyorudm fakat steam e çıktı
Oyunda Türkçe seslendirme var bende yorumlardan gördüm çok güzel bir şey düzgün yapılırsa ve oyununu henüz sistem gereksinimleri yok fakat benim tahminimce 1660 gibi kartlar ile 60 fps oynanır orta ayarlarda
(DLSS Ve RTX Var diye biliyorum oyunda)
valla 1030 sanmıyorum ama 720p low da bi denersin şansınıLütfen 1030 açsın. En low ayarlarda olsa bile oynamaya çalışırım.
baya güzel oyunlar bizi bekliyorEnis abi bir videoda demişti geforce now da sızıntı olmuştu gow vs vardı sızan oyunların içinde şimdi doğrulandı diğer oyunlar da doğrudur o zaman çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman bunlar da gelir
Square Enix:
Capcom:
- Chrono Cross Remaster
- Final Fantasy Tactics remaster
- Final Fantasy IX Remake
- Tomb Raider Anniversary
- Kingdom Hearts IV
- Final Fantasy XVI
- Final Fantasy VII Remake
Take-Two:
- Resident Evil 4 Remake
- Street Fighter 6
- Dragons Dogma 2
- Monster Hunter 6
EA:
- Bioshock 2022
Bandai Namco:
- Titanfall 3
Curve Digital:
- Tekken 8
Devolver Digital:
- Human Fall Flat 2
Crytek:
- The Talos Principle 2
D3 Publisher Inc:
- Crysis 4
Sega:
- Earth Defence Force 6
Atlus:
- Bayonetta 3
- Judgement
Paradox:
- Catherine Full Body
- Shin Megami Tensei V
Sony
- Project FPS
Bethesda
- Demon Souls
- Returnal
- God of War
- Uncharted Koleksiyonu
- Indiana Jones
Favori oyunumun Steam'e gelmesi kadar iyi bir şey yok ya.God of War on Steam
His vengeance against the Gods of Olympus years behind him, Kratos now lives as a man in the realm of Norse Gods and monsters. It is in this harsh, unforgiving world that he must fight to survive… and teach his son to do the same.store.steampowered.com
sonunda çıktı exclusive sanıyorudm fakat steam e çıktı
Oyunda Türkçe altyazı var bende yorumlardan gördüm çok güzel bir şey düzgün yapılırsa ve oyununu henüz sistem gereksinimleri yok fakat benim tahminimce 1660 gibi kartlar ile 60 fps oynanır orta ayarlarda
(DLSS Ve RTX Var diye biliyorum oyunda)
Malesefki türkçe dublaj an itiberiyle kaldırıldı beyler sağlık olsun
Alıntıyı görüntüle
valla facebookta bir post okudum oyunda muhtmelen optimizasyon sorunu olucak kullanılan bir şeyden dolayı unuttum bulursam atıyımFavori oyunumun Steam'e gelmesi kadar iyi bir şey yok ya.
Minimum en zirve grafiklerde 3600 ve 2060 seviyesi bi kart bekliyorum.
GOW = Grafik.
Acaba kontroller nasıl olacak?