Steamde de %20 indirim görecektir ve 40 dolara gelecektir. Epicte 35 dolar civarı bir fiyata denk gelmiş oldu. Bende steam takıntılı biriyimdir fakat bu indirimi görünce direkt aldım.Zor bulmaca sayısı az ama çabuk pes etmemek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam'de bekleyip almak bana daha mantıklı geliyor ama beklemek istemeyen için iyi olabilir 2 3 sene sonra ancak girerse %50 indirime girer. Bu süre için indirim iyi Epic'ten almak isteyenler için. İlk oyundan çok zevk almıştım ben ama buna para veresim gelmiyor zira 200 TL fiyattan mı ne aldım ben 2018 versiyonunu. 1100 TL nerede 200 nerede ?
1200 TL veren 5 dolar daha koyar alır bence Steam'den ama bilemedim.Steamde de %20 indirim görecektir ve 40 dolara gelecektir. Epicte 35 dolar civarı bir fiyata denk gelmiş oldu. Bende steam takıntılı biriyimdir fakat bu indirimi görünce direkt aldım.
1.850 tl gözüküyor?gamesatısdan kod ıle sadece 30tlye oynayabılırsınız
İndirimi beklemesi de var ayrıca epic %10 iade verdiği için farklı bir oyunda da yararlanılabilir ek olarak ama dediğiniz doğru.1200 TL veren 5 dolar daha koyar alır bence Steam'den ama bilemedim.
nasıl kankam ya steamde ıstedıgınız ıkı uc oyun dıye ılanlar var onlara bak1.850 tl gözüküyor?
itemsatış'dan 25 TL'ye aldım, 2-3 gündür sorunsuz çevrımdışı olarak oynuyorumgamesatısdan kod ıle sadece 30tlye oynayabılırsınız
İlk oyunla bunun hic alakasi yok hikayenin islenmesi,yan gorevler,akicilik falan harika.Oynayanlar ilk oyuna göre deneyimini bildirebilir mi rica etsem