Neler Yeni

God of War Ragnarök PC PSN Zorunluluğuna Tepki ! İncelemeler Mixed

The Semih

80+ Gold

1726841087054.png

1726841138780.png

Tek oyunculu hikayeli oyun için PSN zorunluluğu PC oyuncuları tarafından tepki gösteriliyor, bu konuda sessiz kalmamalarına sevindim, Bu PSN olayı birçok insanı korsana yönlendiriyor. ( Ben dahil )

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Tek oyunculu hikayeli oyun için PSN zorunluluğu PC oyuncuları tarafından tepki gösteriliyor, bu konuda sessiz kalmamalarına sevindim, Bu PSN olayı birçok insanı korsana yönlendiriyor. ( Ben dahil )
psn olması ne gibi problem yaratıyor bilmediğimden soruyorum?
rockstar games launcher gibi birşeymi

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
evet öyle bir şey sonucta steame parayı vermişsin steam hesabını girmişsin illa senden bir daha giriş yapmanı istiyor bir daha kayıt olucaksın bin tane bilgini vericeksin üstüne oyunu oynarken acık kalıcak ne gerek var yani
bir de internet yokken oynayamıyosun o sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
1726841671472.png

Az öncede yazdım yine yazıyorum.
Steam üzerinden oynamak insana zül getrir şuna bak birtane NFS oyunu açıyorum arkada 10 tane EA uygulaması boş yere çalışıyor.
Sonra neden krek kullnıyorsunuz.

Parasını verip rezil oluyoruz. Birileri şikayet etmeli.

RDR2 GTA5 alıyorsun hooop sen bizim kulube üye olmamışsın yeğenim diyor.
Öbüründen alıyorsun hoop e sen abonelik yapmışmıydın diyor.

Krekten lisansa geçtik ama Krekler sadece sana oyunu sunarken resmi indirdiğimizde bilgisayar kaynakları oldukça fazla kullnılıyor.
Bu konu gündemde tutulmalı. Oyunu satın alıyoruz ama aslında siz almadınız kiraladınız deniliyor her an elinizden alınabilir.
Çalışmayabilir donanıımın yeterli iken yetersizmiş gibi gelebilir.
Bugün en baba oyunu RTX2060 açarken hoop ikitane oyun hatası yüzünden sana al bi 4090 diyebilir.

1. lisanslı kullanmak istiyoruz.
2.si Türkiyeye özel fiyat olsun.
3. ben oyunu steamdan Epicten aldım mı bana başka üyelik abonelik çıkarmasınlar.
4.sü arka planda gereksiz hizmete gerek yok 1 steam 2.si oyunun kendisi 3. bir konuğa gerek yok. Sonra işlemci E baba iskender yorgun demesin bana.

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ebubekir usta
crack yükleyincede bir sürü hata çıkıyor

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdilik launcher yok, oyuna girince PSN hesabı giriş yapıyorsun, ama bu iyi haber değil işte ilerde 2. launcher geliceğinin alameti. Şımardı bu firmalar iyice.

CupOk

80+ Bronze
Şimdilik launcher yok, oyuna girince PSN hesabı giriş yapıyorsun, ama bu iyi haber değil işte ilerde 2. launcher geliceğinin alameti. Şımardı bu firmalar iyice.
Ben crackli sony oyununa bile psn hesabı bağlayıp kupa toplamıştım ghost of da. Launcher hariç hesap girmek çok sıkıntı değil bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,929
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom