RusherTR
80+
Bravo böyle devamsaçmalama düzgün yerden indirirse bir sıkıntı yaşamaz
özele linkler atıyorum
Bravo böyle devamsaçmalama düzgün yerden indirirse bir sıkıntı yaşamaz
özele linkler atıyorum
türkçe dil desteği vermeyen firmalar üstüne steam ın dolara geçmesi derken offline oyunlar korsan online oyunlar orjinalBravo böyle devam
nerdenkankam git ortak kullanım hesap al 20-30 lira bişi zaten
gamesbazar diye biri var düzgün bi sistem kurmuş ordan alabilirsin bencenerden
Satayim ben sana. Discord heraishere ekle. Xbox game pass , steam offline oyunlar ne ararsan var.nerden
kanka offline steam hesapları oluyor 50 60 tl ye hesaba giriyorsun hesabı offline yapıyorsun oynuyorsun ben elden ringi öyle oynamıştım steam offline hesap yaz google a çıkar site ismi vermicem bişi gelirmi başına yok bence gelmez ben 2-3 oyunu daha öyle bitirdim sıkınto lmadıGod of War almak istiyorum da single player bi oyun için o kadar para vermek istemiyorum oyunu oynamış bitirmiş olan varsa alabilirim boş steam hesabı epic hesabı vs satmak isteyen varsa mesaj atabilr.
ya da ucuz yollu oyun nerden alabilirim bilen ve yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
kral haraketiyi oyunlar hocam <3
Eskiden uğraşıyordum şimdi görünce vereyim dedim varsa ihtiyacınız yazabilirsinizkral haraket
Aga deniz oyun diye bi site var 30 TL'ye satıyor bende aldım hiçbir sorun yok direk ps5 orjinal CD'si Ragnarok da var onu da alcam inşGod of War almak istiyorum da single player bi oyun için o kadar para vermek istemiyorum oyunu oynamış bitirmiş olan varsa alabilirim boş steam hesabı epic hesabı vs satmak isteyen varsa mesaj atabilr.
ya da ucuz yollu oyun nerden alabilirim bilen ve yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
Deniz değil prdn fenixoyunAga deniz oyun diye bi site var 30 TL'ye satıyor bende aldım hiçbir sorun yok direk ps5 orjinal CD'si Ragnarok da var onu da alcam inş