Neler Yeni

god of war torrent indirmek mantıklımı?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
şimdi normalde mmo rpg,fps moba ve hikaye takılan biriyim uzun aradan beri hiç hikaye oyunu oynamadım sizce god of war torrent indirsemi yoksa sitelerde god of warlı topluluk hesapları var onlardanmı alsam?
Açıkçası ben torrentten indirip yarısına kadar oynadım sıkıntı yaşamadım şuanlik bilgisayarım dona dona kasa kasa oynatıyor yeni PC ye geçince steamden alıcam.
Torrent için igg games öneririm

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
@Ferocious dostum kızgın atmışında atma sebebin şunlardan mı kaynaklı acaba millet tek oyunculu oyuna para verip bizim vermememiz mi zoruna gitti yoksa. sende 2000 nesil gibi neyin nerden indirceğini hala bilmiyor musun yoksa zorla müslüman olup dininin sana haram helal şeyini zorunlu kılındığı için mi kızgın attın merak ettim.
Emek hırsızlığına ve suç olan şeyleri sanki legalmiş gibi bir forumda konuşmanıza kızgınım bro başka soru? Tek oyunculu çok oyunculu fark etmez oyun denen şey bir üründür para olarak karşılığını vermeden bunu kullanman hırsızlık yani bir suçtur bilmem anlatabildim mi? Dinle alakasız ki zaten müslüman falan değilim. Ne boş sallamışsın etik değerleri de yok milletin olaya bak

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Emek hırsızlığına ve suç olan şeyleri sanki legalmiş gibi bir forumda konuşmanıza kızgınım bro başka soru? Tek oyunculu çok oyunculu fark etmez oyun denen şey bir üründür para olarak karşılığını vermeden bunu kullanman hırsızlık yani bir suçtur bilmem anlatabildim mi? Dinle alakasız ki zaten müslüman falan değilim. Ne boş sallamışsın etik değerleri de yok milletin olaya bak
kimsede gelip burda kimseye crack kullanma deme lüksüne sağip deyil bence kimin ne indirceğine karışamaz kimse para versede vermesede ben verenede bişi demiyorum zaten ama vermeyen insanların zoruna gitmesin lütfen. herkezin kendine ait seçimleri var ve buna sende bende karışma hakkına sağip deyiliz.

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
kimsede gelip burda kimseye crack kullanma deme lüksüne sağip deyil bence kimin ne indirceğine karışamaz kimse para versede vermesede ben verenede bişi demiyorum zaten ama vermeyen insanların zoruna gitmesin lütfen. herkezin kendine ait seçimleri var ve buna sende bende karışma hakkına sağip deyiliz.
Daha doğru düzgün Türkçe yazamıyorsun. "deyil, sağip indirceğine" falan... Forum kurallarını okuyacak kadar da gelişmemiş okur-yazarlığın burada gelmiş korsanı savunuyorsun bro bi ban yakışır sana. Suç olan bir şeyi savunacak ve kimse karışamaz diyecek kadar aciz varlıklar da varmış demek.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Daha doğru düzgün Türkçe yazamıyorsun. "deyil, sağip indirceğine" falan... Forum kurallarını okuyacak kadar da gelişmemiş okur-yazarlığın burada gelmiş korsanı savunuyorsun bro bi ban yakışır sana. Suç olan bir şeyi savunacak ve kimse karışamaz diyecek kadar aciz varlıklar da varmış demek.
ben burda kimseye crack olayını önermedim yukarıdada arkadaşa yorum yazdığım gibi ve açıklamasınıda yaparak mantık kavramını ortadan kaldırdım siz bu beyinle böyle küçük şeylere takarak çok yaşamazsınız zaten. Herşeyi kafaya atmayın.

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
ben burda kimseye crack olayını önermedim yukarıdada arkadaşa yorum yazdığım gibi ve açıklamasınıda yaparak mantık kavramını ortadan kaldırdım siz bu beyinle böyle küçük şeylere takarak çok yaşamazsınız zaten. Herşeyi kafaya atmayın.
:D Karşısındaki insana hakaretle üstün olmaya çalışmalar da başlamış böyle devam hocam

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
:D Karşısındaki insana hakaretle üstün olmaya çalışmalar da başlamış böyle devam hocam
bu konunun ilk mesajlarına bakıyorumda hepsi torrenti önermiş crack önermiş hepsine toxsit gibi kızgın işareti atmışınız takmayın bu kadar kafaya. İnsanlar doğru yönlendirmiş ne gerek var para vermeye :)

Top Bottom