Neler Yeni

Ryzen 5 3600 + R7 370 sistemim GOD OF WAR oynatır mı?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
düşük ayarlarda 50 fps oynuyorum oyun çok güzel akıcı kasma hiç yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madem akıcı bir şekilde oynayabildin oyunu neden böyle bir soru sordun onu anlamadım. Oyunun korsanı da çıkmış, sonuçta hikayeli oyun para mı verilir hikayeli oyuna sen de haklısın cs:go silah sikini, ya da Valorant'ta kostüme para vermek çok daha mantıklı! Bu arada çözünürlük düşürerek çoğu oyunu zaten akıcı oynarsın pikselleri sayarak. 800x600 de bir çözünürlüktür.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Madem akıcı bir şekilde oynayabildin oyunu neden böyle bir soru sordun onu anlamadım. Oyunun korsanı da çıkmış, sonuçta hikayeli oyun para mı verilir hikayeli oyuna sen de haklısın cs:go silah sikini, ya da Valorant'ta kostüme para vermek çok daha mantıklı! Bu arada çözünürlük düşürerek çoğu oyunu zaten akıcı oynarsın pikselleri sayarak. 800x600 de bir çözünürlüktür.
konudan belliki oyunu indirmeden sordum bilen insanlara oynatmaz dediler ve oynattı sistem imkansız diyenlerde oldu neymiş ki milletin ağız eymesine deyilde kendin bazı şeyleri test etmek gerekirmiş dediğin gibi bu arada fortnite veled oyunu olduğunu sende ve yabancı insanlarda biliyor haa sen cs go gibi oyuna laf ediyorsan nasıl skinlerden kaar edilir onu hiç test etmemişin demekki.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
konudan belliki oyunu indirmeden sordum bilen insanlara oynatmaz dediler ve oynattı sistem imkansız diyenlerde oldu neymiş ki milletin ağız eymesine deyilde kendin bazı şeyleri test etmek gerekirmiş dediğin gibi bu arada fortnite veled oyunu olduğunu sende ve yabancı insanlarda biliyor haa sen cs go gibi oyuna laf ediyorsan nasıl skinlerden kaar edilir onu hiç test etmemişin demekki.
Yani bence de ilk kendin dene burada herkes farklı şeyler söyleyebilir, kafa karışıklığı olabilir. Sonuç alamazsan yardım amaçlı buraya yazarsan yardımcı olanlar çıkar sorunu çözersin. Fortnite için veled oyunu demedim zaten herkesin kendi zevki ben tercih etmiyorum oynamayı. CS:GO güzel oyun zaten oynamışlığım da var arkadaşlarla az eğlenmedik ama dediğim şey kar etme değil para yatırma olayı yani hikayeli ya da multiplayer diye bakmadan her oyun için para verilebilir. Senin söyleyiş tarzından hikayeli oyuna para verilmez gibi anlaşılıyor. Bu yanlış bir düşünce.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Yani bence de ilk kendin dene burada herkes farklı şeyler söyleyebilir, kafa karışıklığı olabilir. Sonuç alamazsan yardım amaçlı buraya yazarsan yardımcı olanlar çıkar sorunu çözersin. Fortnite için veled oyunu demedim zaten herkesin kendi zevki ben tercih etmiyorum oynamayı. CS:GO güzel oyun zaten oynamışlığım da var arkadaşlarla az eğlenmedik ama dediğim şey kar etme değil para yatırma olayı yani hikayeli ya da multiplayer diye bakmadan her oyun için para verilebilir. Senin söyleyiş tarzından hikayeli oyuna para verilmez gibi anlaşılıyor. Bu yanlış bir düşünce.
kendimce söylüyorum hocam ben zaten istiyen para veripte oynar istemeyen oyunun çıkmasını bekleyipte oynabilir bedava tek sinirlendiğim benim onu oynama bunu şöle indirme para verme ya kardeşim sen kim oluyorsunda o çoçuğun ne yapcağına karar veriyorsun kendileri para veriyor diye başkaları vermek zorunda deyil bence.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
kendimce söylüyorum hocam ben zaten istiyen para veripte oynar istemeyen oyunun çıkmasını bekleyipte oynabilir bedava tek sinirlendiğim benim onu oynama bunu şöle indirme para verme ya kardeşim sen kim oluyorsunda o çoçuğun ne yapcağına karar veriyorsun kendileri para veriyor diye başkaları vermek zorunda deyil bence.
Tabi ki kimse karışamaz kim nasıl rahat ediyorsa öyle ulaşır oyuna. 330 TL az para değil sonuçta. O yüzden indirim bekliyorum şimdilik God Of War için. Oyunun optimizasyonu ne durumda sence kötü diyen var iyi diyen var.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Tabi ki kimse karışamaz kim nasıl rahat ediyorsa öyle ulaşır oyuna. 330 TL az para değil sonuçta. O yüzden indirim bekliyorum şimdilik God Of War için. Oyunun optimizasyonu ne durumda sence kötü diyen var iyi diyen var.
böle de canımı ye yada dersin ki ben hemen oyun çıktığı gibi oynamak istiyorum parasını veriyorum dersin ama gelipde bak kardeşim milletin emeğini yeme para ver demesinler sanane kardeşim sanki kendileri hayatta çok doğru insanlarda konuşuyolar öle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
God of Wara para vermeyen adam hiçbir oyuna para vermez bu arkadaş zaten korsancı her oyunu korsan oynuyorum diye övünüyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
God of Wara para vermeyen adam hiçbir oyuna para vermez bu arkadaş zaten korsancı her oyunu korsan oynuyorum diye övünüyor
oyunu bedava oynuyorum bunun neyiyle övüncem sen para ver oyna beni ilgilendirmez ki aklın alıyor ama demi para vermedende oynanabiliyor senin kendi seçimlerin var benim kendi seçimlerim var ortada garip olan şey ne ben bunu öncedende söledim hikayeli oyunlara para vermiyorum garip bişi yok ortada.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Hikayeli oyunlara para vermemesinin sebebi oyuna bedava ulaşabildiği için, online multiplayer oyunlara da korsan olarak bedava ulaşsa ona da para vermeyecek yani genel olarak bedava olarak ulaşabildiği oyunlara para vermek istemiyor. Bununla övündüğünü görmedim zaten övünmelik bir durum yok. Onun tercihi biz bir şey diyemeyiz.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Hikayeli oyunlara para vermemesinin sebebi oyuna bedava ulaşabildiği için, online multiplayer oyunlara da korsan olarak bedava ulaşsa ona da para vermeyecek yani genel olarak bedava olarak ulaşabildiği oyunlara para vermek istemiyor. Bununla övündüğünü görmedim zaten övünmelik bir durum yok. Onun tercihi biz bir şey diyemeyiz.
senin gibi aklını kullanarak böle yorum yapan zihniyetli insanlardan çok az var gerçekten. dediğin gibi benim birşeyle övündüğüm bir şey yok bedava ulaşabildiğim için ben o yolu tercih ediyorum. bunun karşılığındada oyunların geç çıkma durumuda oluyor yukarıdaki arkadaşda hemen oynamak için veriyor yada hiç bir bilgisi olmadan bazıları tarafından manipüle edilerek kendi kararlarını verememekten korkan bir insanoğlu.

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Özgür Boşnak
Bu kadar düşünceliysen internetten film izlemeyeceksin, bilgisayarındaki tüm programlar WinRAR a kadar lisansını alıcaksın, orijinal Windows kullanıcaksın OEM keyli değil. Boş duyar kasma burası sanal isteyen istediği gibi takılır.

Top Bottom