Neler Yeni

Ryzen 5 3600 + R7 370 sistemim GOD OF WAR oynatır mı?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
düşük ayarlarda 50 fps oynarsın kardeşim oyun çok güzeldir akıcı kasma hiç yoktur.
Çok bilgilendirici olmuş. Üstte arkadaş zaten düşükte 50 FPS oynadığını söylemiş. Müneccim gibi bir de yazmışsın. Bu özellik sana fazla.

Bende de RTX 2070S ve 3600x var. Bunun için de müneccim yeteneklerini kullanabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
Bu kadar düşünceliysen internetten film izlemeyeceksin, bilgisayarındaki tüm programlar WinRAR a kadar lisansını alıcaksın, orijinal Windows kullanıcaksın OEM keyli değil. Boş duyar kasma burası sanal isteyen istediği gibi tak

Bu kadar düşünceliysen internetten film izlemeyeceksin, bilgisayarındaki tüm programlar WinRAR a kadar lisansını alıcaksın, orijinal Windows kullanıcaksın OEM keyli değil. Boş duyar kasma burası sanal isteyen istediği gibi takılır.
bu param yok ağlıyorum gibi bir cevap olmuş aynen senin gibi key alıyoz windowsu aynen film izliyoruz aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayeli oyunlara para vermemesinin sebebi oyuna bedava ulaşabildiği için, online multiplayer oyunlara da korsan olarak bedava ulaşsa ona da para vermeyecek yani genel olarak bedava olarak ulaşabildiği oyunlara para vermek istemiyor. Bununla övündüğünü görmedim zaten övünmelik bir durum yok. Onun tercihi biz bir şey diyemeyiz.
adamın eski mesajlarına bakarsan anlarsın ben her oyunu korsan oynuyorum diyor

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
senin gibi aklını kullanarak böle yorum yapan zihniyetli insanlardan çok az var gerçekten. dediğin gibi benim birşeyle övündüğüm bir şey yok bedava ulaşabildiğim için ben o yolu tercih ediyorum. bunun karşılığındada oyunların geç çıkma durumuda oluyor yukarıdaki arkadaşda hemen oynamak için veriyor yada hiç bir bilgisi olmadan bazıları tarafından manipüle edilerek kendi kararlarını verememekten korkan bir insanoğlu.

bu param yok ağlıyorum gibi bir cevap olmuş aynen senin gibi key alıyoz windowsu aynen film izliyoruz aynen

adamın eski mesajlarına bakarsan anlarsın ben her oyunu korsan oynuyorum diyor
Yani diyecek bir şey yok tercih meselesi. Ben orijinal almaya çalışıyorum, korsan oynayan adama da kızmıyorum ama şunu derim oyunu korsan oynadın en azından oyunu beğendiysen ileride durumun olunca, oyunun fiyatı düşünce oyunu satın al destek ver diye, ona kalmış bir durum. Özellikle God Of War gibi kaliteli ve resmi Türkçe dil desteği bulunan bir oyuna para verilmeli bence. Bu para 330 TL mi tabi ki hayır. Oyunun fiyatı 100-150TL'yi geçti mi insan bir düşünüyor bu para bir oyuna verilir mi diye. Ama bazısı da vardır korsan oyun oynamak alışkanlık olmuştur oyunun fiyatı 10 TL bile olsa bedavası varken neden cebimden para çıksın diye gider yine korsan oynar. Bu durum sıkıntı işte çünkü bağımlılık yaratıyor bir süre sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Keremakbulut
öyle bir canavar ekran kartını r3 besleyemediğinden oynayamıyor olabilirmisin
Rdr2 gibi daha yuksek sistem isteyen bir oyunu Med-High arasi cok rahat oynuyorum ama, ozellikle islemciyi alirken 5 1600AF ya da 5 2600X almamistim ki hem R3 3100 nesil olarak daha yeni ve performansi birazcik daha iyi diye.

Rdr2 gibi daha yuksek sistem isteyen bir oyunu Med-High arasi cok rahat oynuyorum ama, ozellikle islemciyi alirken 5 1600AF ya da 5 2600X almamistim ki hem R3 3100 nesil olarak daha yeni ve performansi birazcik daha iyi diye.
Duzeltme, 5 2600X ten sadece tek cekirdek performansindan iyi diye, ozellikle 5 2600x eski bir islemci diye vazgectim.

Serhatb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat Batur

Duzeltme, 5 2600X ten sadece tek cekirdek performansindan iyi diye, ozellikle 5 2600x eski bir islemci diye vazgectim.
ama işlemci performansı değişir her zaman yeni nesil daha güçlü olmaz işlemci çekirdeği istediği tdp değeri vs. değişkenlik gösterir sendeki işlemci devasa kartları beslemede yetersiz kalabilir

ama işlemci performansı değişir her zaman yeni nesil daha güçlü olmaz işlemci çekirdeği istediği tdp değeri vs. değişkenlik gösterir sendeki işlemci devasa kartları beslemede yetersiz kalabilir
bu arada dediğim gibi darboğaz mevcutsa bunu şöyle anlayabilirsin ilk oyunu 1024x768 de çalıştır aldığınn fps değerini kontrol et sonra çözünürlüğü maximum derece çıkar öyle dene çözünürlük yükseldiğinde fps değeri yükselirse sorunun ekran kartı beslenmemesinden kaynaklıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Keremakbulut

bu arada dediğim gibi darboğaz mevcutsa bunu şöyle anlayabilirsin ilk oyunu 1024x768 de çalıştır aldığınn fps değerini kontrol et sonra çözünürlüğü maximum derece çıkar öyle dene çözünürlük yükseldiğinde fps değeri yükselirse sorunun ekran kartı beslenmemesinden kaynaklıdır.
Cozunurluk dusunce fps 37 oluyor, cozunurluk artirinca 60 goruyor ama surekli drop oluyor, benim pc rezalet galiba oyun oynanmiyor.

Serhatb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat Batur
Cozunurluk dusunce fps 37 oluyor, cozunurluk artirinca 60 goruyor ama surekli drop oluyor, benim pc rezalet galiba oyun oynanmiyor.
dediğim gibi işlemcin ekran kartını besleyemiyor mesela o ekran kartını çıkartıp gtx1050 taksan daha cok fps alırsın şimdilik idare et bütçe oluşturduğun zaman 3.nesil bi ryzen 5 veya 7 alırsan seni 10 yıl götürür

dediğim gibi işlemcin ekran kartını besleyemiyor mesela o ekran kartını çıkartıp gtx1050 taksan daha cok fps alırsın şimdilik idare et bütçe oluşturduğun zaman 3.nesil bi ryzen 5 veya 7 alırsan seni 10 yıl götürür
bu arada keske 5 2600x alsaymıssın o daha güçlü bir işlemci

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Keremakbulut

Elimde ki mevcut sadece ekran kartı ve işlemciyi 10K ya satabilirsem Ryzen 5 5600X / RX 6700XT 12 GB ya da RTX 3060Ti 8GB almayı şiddetle düşünüyorum, güncel oyunlarda sanki bu sistem bana yetmeyecek gibime geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Keremakbulut

Hocam birde dediginiz gibi cozunurluk arttirip ekran kartina yuklenmeye calistim. Evdeki 4K tvye baglayip 2K goruntu aldim ama oyun yine donuyor, yani bu hem sinirliyim hemde tuhaf geliyor anlamadim

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Çok zor hocam. Oyunu açar ancak en düşük ayarlarda bile çok fazla kasacaktır.

Serhatb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat Batur
Hocam birde dediginiz gibi cozunurluk arttirip ekran kartina yuklenmeye calistim. Evdeki 4K tvye baglayip 2K goruntu aldim ama oyun yine donuyor, yani bu hem sinirliyim hemde tuhaf geliyor anlamadim
işlemciniz yeni nesil güncel ama tek çekirdek çoklu çekirdek gücü vb. konularda ekran kartınızı beslemek işin bi üst seriden almanızı tavsiye ederim ryzen 5 5600x fazlasıyla yetecektir

Serhatb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat Batur
arkadaşlar kusura bakmayın yanlışda anlamayın ama biz avrupada 2500 birim para alıpta 20 birimine oyun almıyoruz burası türkiye durumu olmayan da almaz olanda almayabilir ben zengin olsam alırım hepsini ama emek emek çalıştığım paramın 300 500 kadarınıda 2 gunde bıtırecegım bır oyuna vermem

arkadaşlar kusura bakmayın yanlışda anlamayın ama biz avrupada 2500 birim para alıpta 20 birimine oyun almıyoruz burası türkiye durumu olmayan da almaz olanda almayabilir ben zengin olsam alırım hepsini ama emek emek çalıştığım paramın 300 500 kadarınıda 2 gunde bıtırecegım bır oyuna vermem
o insanlar 3 saat calısarak god of war alabılır bız turkler 3 4 gun calısarak alabılırız

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege

o insanlar 3 saat calısarak god of war alabılır bız turkler 3 4 gun calısarak alabılırız
bi oyun 10 tl olsada hiç kimse kendini bişi sanıp git kardeşim bari ona para ver deme hakkınada sahip deyildir herkezin kendi kararı ama başkalarına batıyor malesef bedava oynamak sanki amcasının oğlu yapmış oyunu.

Top Bottom