Kaç FPS alıyorsun , hangi çözünürlükteevet oyndım ama bı tık çözünürlük düşürerek oynamıştım. hala yüklü finale geldiğim için az giriyorum.
Öyle mi yaMerhaba arkadaşlar god of war oyunu hemen kırılmış bizede indirmek düşer sonuçta hikayeli oyun. bu yüzden sistemim sizce oynatırmı kasmadan düşük fps olsa bile merak ettim.
ekran kartı: r7 370 4 gb
işlemci ryzen: 5 3600.
anakart: b450 sh2 v2. indirdikten sonra düşük ayarlarda 50 fps oynuyorum oyun çok güzel akıcı kasma hiç yok bu sistemde.
Tamam ben 2700x + 2*8 3200mhz ram + gtx 1650 ile 1920*1080p 50-60 arası alıyorum. Kalabalıkda 40 lara düşüyor.hocam birkaç gündür girmediğim için bilmiyorum ama eyer girersem tekrar buraya yazarım.
bazı ayarlar high da fsr açık 75 fps alıyorım bazen 80 85 oluyor vs lerde 55 60
1060 1080p en düşük ayarlarda 51 52 fps alıyor senin ekran kartından biraz daha güçlü senin 35 40 alman gerek 50 olmasının imkanı yok çözünürlük düşürdüysen bilememevet oyndım ama bı tık çözünürlük düşürerek oynamıştım. hala yüklü finale geldiğim için az giriyorum.
hocam ister inanın ister inanmayın fsr teknolojisi ile alıyorum gayet bitirdimde oyunu rahat bir şekilde oynadığım oyunlar listemde top 10 a girer1060 1080p en düşük ayarlarda 51 52 fps alıyor senin ekran kartından biraz daha güçlü senin 35 40 alman gerek 50 olmasının imkanı yok çözünürlük düşürdüysen bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon senin kartı r9 390x olarak kıyasladım senin daha da düşük ekran kartın fps 20 falan olması gerek
ben sana demedim konu sahibine dedimhocam ister inanın ister inanmayın fsr teknolojisi ile alıyorum gayet bitirdimde oyunu rahat bir şekilde oynadığım oyunlar listemde top 10 a girer
benide etiketlemişsiniz hocamben sana demedim konu sahibine dedim
optimiasyon ile alakalıdır cyberpunnk o kanuıda biraz iğileştirilmesi lazım god of war oynatır bu arada ben ryzen 2220g ile forza 5 oynadımCyberpunk 2077 de oynadin mi o sistemde
Forza 5 bende oynadim. Gamepassle. Sürekli arka planda Xbox güncelleme yapıyor diye sildim fh5. Steamde ultimate fh4 var. Onu oynuyorum yetiyor.optimiasyon ile alakalıdır cyberpunnk o kanuıda biraz iğileştirilmesi lazım god of war oynatır bu arada ben ryzen 2220g ile forza 5 oynadım
aynen fsr teknolojisi ile benimde fps böle yükseldi belkide ondan oynuyabiliyorum ozaman. cidden güzel fps artırıyor.hocam ister inanın ister inanmayın fsr teknolojisi ile alıyorum gayet bitirdimde oyunu rahat bir şekilde oynadığım oyunlar listemde top 10 a girer
arkadaşın dediği gibi bende fsr teknolojisi açmışım onun sayesinde fpsler çok güzel oluyor ve akıcı oynuyorum.ben sana demedim konu sahibine dedim
hocam win defender uygulamasını da kapatın pc rahatlar zaten virüstotal var şüpheye girdiğinizde tararsınızForza 5 bende oynadim. Gamepassle. Sürekli arka planda Xbox güncelleme yapıyor diye sildim fh5. Steamde ultimate fh4 var. Onu oynuyorum yetiyor.