ben KESİNLİKLE gowu alırdımSizce hangisini oynamalıyım?
TLO2 2 fiyatı çok pahalı ama ilk oyununu çok sevmiştim devamını da merak ediyorum.
(30FPS olması sorun ama )
GOW hiç oynamadım ama oynanışı falan baya ilgimi çekti ve 72TL şuan.
(60FPS bu )
Sizin tercihiniz ne olurdu? Ek olarak yorum yaparken oyunlar hakkında spoiler yazmazsanız sevinirim.
Kesinlikle TLOU2.Sizce hangisini oynamalıyım?
TLO2 2 fiyatı çok pahalı ama ilk oyununu çok sevmiştim devamını da merak ediyorum.
(30FPS olması sorun ama )
GOW hiç oynamadım ama oynanışı falan baya ilgimi çekti ve 72TL şuan.
(60FPS bu )
Sizin tercihiniz ne olurdu? Ek olarak yorum yaparken oyunlar hakkında spoiler yazmazsanız sevinirim.
Nerede 160 TL? Link atar mısınız hemen?Her Türlü Değer 160TL Hiç Bir Şey Böyle Bir Oyun İçin
Yani Bu Fiyat Bedava Gibi Bir Şey
Alıntıyı görüntüle
Last of Us nerede 160 TL?İlk 5 dakikasını izledim oyun görsel olarak cidden mükemmel. Elimde PS5 olsa 60FPS çok iyi olurdu ama PS4 de 30FPS olması ve GOWun neredeyse 2 katı (160TL) fiyatı kafamı karıştırıyor
Emredersiniz Padişahım Hemen Atıyorum.Nerede 160 TL? Link atar mısınız hemen?
Site güvenilir mi?Emredersiniz Padişahım Hemen Atıyorum.
The Last of Us Part II – PS4 | eoyunum.com
www.eoyunum.com
Bilmiyorum. En Ucuz Burda Gördüm Attım.Site güvenilir mi?
Neresi “çok” farklı?İkisi çok farklı oyun ne alaka
Ben çok beğenmiştim TLOU2'nin hikayesini Tabii GOW'un hikayesi de apayrıydı ona da asla laf söyleyememHayatımda oynadığım en etkileyici oyun GodbOf Wardır. Uncharted4 tlou 1 gib oyunlar oynadım ama hikaye olarak çok kötü tlou 2 72 TL ye kesinlikle GoW almalısın
GoW bambaşka bir seviye yaa ben tlouyu hiç sevemedimBen çok beğenmiştim TLOU2'nin hikayesini Tabii GOW'un hikayesi de apayrıydı ona da asla laf söyleyemem