Neler Yeni

God Of War vs Last Of Us Part 2

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sizce hangisini oynamalıyım?

TLO2 2 fiyatı çok pahalı ama ilk oyununu çok sevmiştim devamını da merak ediyorum.
(30FPS olması sorun ama ☹️)

GOW hiç oynamadım ama oynanışı falan baya ilgimi çekti ve 72TL şuan.
(60FPS bu 😀)

Sizin tercihiniz ne olurdu? Ek olarak yorum yaparken oyunlar hakkında spoiler yazmazsanız sevinirim.
Bence TLO2 ama GOW dan da pişman olmazsın.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
GoW bambaşka bir seviye yaa ben tlouyu hiç sevemedim :(
Evet önceki oyunları fazla Hack & Slash olduğu için çok yükselmemiştim ama Son oyunu gerçekten çok güzeldi. Her anında çok büyük keyif alarak oynamıştım. Hikayesi, oynanışı, grafikleri vs oyunun eksik bir yanı yoktu ki bu yüzden karşısında RDR2 gibi bir başyapıt olduğu halde yılın oyunu seçilmeyi başarabilmişti. Bence GOW da TLOU 2 de kesinlikle oynanması gereken oyunlardan.

KirliKill

80+ Silver
Evet önceki oyunları fazla Hack & Slash olduğu için çok yükselmemiştim ama Son oyunu gerçekten çok güzeldi. Her anında çok büyük keyif alarak oynamıştım. Hikayesi, oynanışı, grafikleri vs oyunun eksik bir yanı yoktu ki bu yüzden karşısında RDR2 gibi bir başyapıt olduğu halde yılın oyunu seçilmeyi başarabilmişti. Bence GOW da TLOU 2 de kesinlikle oynanması gereken oyunlardan.
Beni şevklendirdin be kral :d eğer beleş bi tlou 2 cd si görürsem sanırım senin sayende başlayacağım

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Beni şevklendirdin be kral :d eğer beleş bi tlou 2 cd si görürsem sanırım senin sayende başlayacağım
Bu konuşma bir hafta önce yaşanmış olsaydı elimde hesap vardı ödünç verebilirdim :LOL: Yine de aklımda bulunsun elime geçerse ulaşırım sana dostum

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sanırım GOW alacağım. Aslında TLOU2 istiyordum ama 30FPS oynanır mı bilemedim 😅
Hocam bildiğim kadarı ile Ps 30 Fps si ile pc 30 fps arasında fark var ayrıca herkes bu oyunu 30 Fps de oynuyor bence bir sıkıntı olmaz.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Sanırım GOW alacağım. Aslında TLOU2 istiyordum ama 30FPS oynanır mı bilemedim 😅

Bir de 72TL vs 200TL olunca GOW alası geliyor insanın 😂
30 FPS ilk başta zorluyor ama ben Bloodborne gibi bir oyunu 30 fps'de 4-5 kere bitirmişliğim var. Bir süre sonra göz alışıyor ve hiç problem olmuyor. 30 fps diye oynamamazlık etme bence indirim denk gelirse bir şans ver derim. Üstelik dublajı da muhteşemdi. Asla dublajlı Film/dizi izlememe rağmen oyunda dili ingilizce yapmayı bir an bile düşünmedim. :LOL:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
30 FPS ilk başta zorluyor ama ben Bloodborne gibi bir oyunu 30 fps'de 4-5 kere bitirmişliğim var. Bir süre sonra göz alışıyor ve hiç problem olmuyor. 30 fps diye oynamamazlık etme bence indirim denk gelirse bir şans ver derim. Üstelik dublajı da muhteşemdi. Asla dublajlı Film/dizi izlememe rağmen oyunda dili ingilizce yapmayı bir an bile düşünmedim. :LOL:
Hayatımda aldığım en pahalı oyun 70 lirayı geçmemiştir. O yüzden çok pahalı geliyor bu fiyatlar yav 😅

Hazır ilk oyun birmişken hemen 2. ye başlayasım vardı ama bu fiyatlarla olmayacak gibi.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Hayatımda aldığım en pahalı oyun 70 lirayı geçmemiştir. O yüzden çok pahalı geliyor bu fiyatlar yav 😅

Hazır ilk oyun birmişken hemen 2. ye başlayasım vardı ama bu fiyatlarla olmayacak gibi.
1 seneye kadar 100-120 liraya kadar düşecektir bence. Artık 200 liraların bile ucuz geldiği bir dönemdeyiz malum yeni çıktığında 700 liralara dayanıyor fiyatlar.:PeepoLeave:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1 seneye kadar 100-120 liraya kadar düşecektir bence. Artık 200 liraların bile ucuz geldiği bir dönemdeyiz malum yeni çıktığında 700 liralara dayanıyor fiyatlar.:PeepoLeave:
Ya GOW ve 1 yıllık PS+ alacağım ya TLOU 2 için indirim bekleyeceğim. İkisi de yaklaşık aynı fiyata gelecek. Bana ilki mantıklı geliyor ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bildiğim kadarı ile Ps 30 Fps si ile pc 30 fps arasında fark var ayrıca herkes bu oyunu 30 Fps de oynuyor bence bir sıkıntı olmaz.
İlk oyunda 30FPS ye katlanamadım birkaç saat sonra. O yüzden daha geçen ay bitirebildim ilk oyunu 😅

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Ya GOW ve 1 yıllık PS+ alacağım ya TLOU 2 için indirim bekleyeceğim. İkisi de yaklaşık aynı fiyata gelecek. Bana ilki mantıklı geliyor ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk oyunda 30FPS ye katlanamadım birkaç saat sonra. O yüzden daha geçen ay bitirebildim ilk oyunu 😅
Tabii sizin dediğiniz gibi GOW+ Plus daha mantıklı. Özellikle Plus'un yıllığı 120 liraya düşmüşken kaçırmamak gerek. Bu fiyata bir daha düşer mi bilinmez.

Top Bottom