S sivaciberk 80+ Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 49 Dün, 20:13 #14 oyunu dosya konumundaki exeden açın açılıyor öyle Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:13 eski intel pclerde açılmıyor
oyunu dosya konumundaki exeden açın açılıyor öyle Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:13 eski intel pclerde açılmıyor
Reload 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 813 Dahası Reaksiyon skoru 163 İsim Ferhat Bilgi Dün, 20:44 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 LiveStriker yazmış: aynı yerden yükledim. tr yama yazınca çıkanı yükleyip kurdum. Devamı için tıklayın... teşekkürler boşu boşuna silmişim dzlhnjzlşdhmzf tekrar yüklüyom Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:44 sivaciberk yazmış: oyunu dosya konumundaki exeden açın açılıyor öyle Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:13 eski intel pclerde açılmıyor Devamı için tıklayın... amd benim ya 5600x
LiveStriker yazmış: aynı yerden yükledim. tr yama yazınca çıkanı yükleyip kurdum. Devamı için tıklayın... teşekkürler boşu boşuna silmişim dzlhnjzlşdhmzf tekrar yüklüyom Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:44 sivaciberk yazmış: oyunu dosya konumundaki exeden açın açılıyor öyle Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:13 eski intel pclerde açılmıyor Devamı için tıklayın... amd benim ya 5600x