Neler Yeni

Göğüsümü hissedemiyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
arkadaşınla aynı boyutta göğüsün olabilir ama sende daha fazla yağ kütlesi vardır geç sürer gelişmesi
yağ oranım %12 arkadaşın da %14 benim üst vücudumda daha az yağ var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göğüslerini sık basarken birde göğüsünü yukarı kaldır biraz alt tarafta boşluk kalsın.
tam olarak anlamadım hocam demek istediğini altta boşluk kalması dediğin benchpressde ise ben bench girmiyorum dumbell press giriyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Arda
Bugün göğüs günüydü ve bugüne kadar yaptığım hiçbir antrenmanda göğüs kaslarımı hissedemedim adam akıllı aynı formla 2 arkadaş olarak gidiyoruz spora o gelişiyor ben gelişemiyorum kilolar hareketi yapma şeklimiz her şey aynı ben ise göğüsümü hissedemiyorum garip bir şekilde evet kilolarda artış var ama şekil 0. Hipetrofi ve progressive overload çalışıyorum bu arada bro split bir antrenmanda 8-12 tekrar aralığında göğüs çalışıyorum. Gelişmemde tavsiyesi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?
Ağırlık yetersiz olabilir, form da sıkıntı olabilir (özellikle omuzlar öne düşüyorsa hissetmene engel olabilir) salonda bir bilenden kontrol isteyebilirsin ilk başladığımda bende göğsümü çok hissetmiyordum pump alabiliyorsanız formunuzda doğruysa genetik bir durum olabilir yada kas oranınız az olduğu için olabilir

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
valla o zaman bilmiyorum hocam o kadar
çok garibime gitti macfitte olduğum için bir ptye sordum dediği tek şey push up yap ve belki ön omuz aktivasyonun fazladır oldu burada da sorayım dedim bi.

Ağırlık yetersiz olabilir, form da sıkıntı olabilir (özellikle omuzlar öne düşüyorsa hissetmene engel olabilir) salonda bir bilenden kontrol isteyebilirsin ilk başladığımda bende göğsümü çok hissetmiyordum pump alabiliyorsanız formunuzda doğruysa genetik bir durum olabilir
pump alamıyorum ama form dediğim gibi gittiğim arkadaşla aynı o kontrol ediyor ve bir kaç kişiden yardım istedim sanırım formum yanlış değil.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
çok garibime gitti macfitte olduğum için bir ptye sordum dediği tek şey push up yap ve belki ön omuz aktivasyonun fazladır oldu burada da sorayım dedim bi.

pump alamıyorum ama form dediğim gibi gittiğim arkadaşla aynı o kontrol ediyor ve bir kaç kişiden yardım istedim sanırım formum yanlış değil.
geçmiş olsun hocam kısa sürede çözersiniz inşallah

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Arda

Farklı tür hareketler denedin mi pres fly vs.

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Farklı tür hareketler denedin mi pres fly vs.
bir göğüs günümü anlatayım isterseniz:

Dumbell chest press 3x8-12
Dumbell Fly 3x12
Machine Chest Press 3x12
Machine Fly 3x12

DB press 8-12 olmasının sebebi ilk sette 12 yaptığım ağırlık son sette 10 tekrara düşebiliyor.

soul

80+ Silver
dumbell chest fly hareketi yap göğüs günlerinde aşağı indirirken negatif (yavaş) indir.

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Arda
bir göğüs günümü anlatayım isterseniz:

Dumbell chest press 3x8-12
Dumbell Fly 3x12
Machine Chest Press 3x12
Machine Fly 3x12

DB press 8-12 olmasının sebebi ilk sette 12 yaptığım ağırlık son sette 10 tekrara düşebiliyor.
hocam birde fazla tekrar deneyin yine hissetmiyorsaniz bölgeyi sıkarak çalış ve formunu korumaya özen göster gelişim gösterdikçe hissedecegini düşünüyorum kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,740
Üyeler
168,491
Son üye
zanablack
Top Bottom