Gökhan Gönül 1 ay yok...

-cN4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi son maçta Fenerbahçe, sezon başından beri oynamasan gereken futbolu oynadı ve kazandı.
Toparlanma sürecinde olan bu takımda maalesef Gökhan Gönül 1 ay sakatlanmış, sizce bu oyunu nasıl etkiler?
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son maçta FB çok isteksizdi, onun harici 2.yarı iyilerdi. Ama olması gereken futbolu oynamadılar.
Gökhan'ın ofans değil de defans tarafı çok güçlüydü, o etkili olabilir. Nazım orayı kapatabilir mi defans olarak orasını bilemem.

Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi son maçta Fenerbahçe, sezon başından beri oynamasan gereken futbolu oynadı ve kazandı.
Toparlanma sürecinde olan bu takımda maalesef Gökhan Gönül 1 ay sakatlanmış, sizce bu oyunu nasıl etkiler?
Yorumlarınızı bekliyorum.
evinde rtx3090 ile yayın açmaz ise ben neyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son maçta FB çok isteksizdi, onun harici 2.yarı iyilerdi. Ama olması gereken futbolu oynamadılar.
Gökhan'ın ofans değil de defans tarafı çok güçlüydü, o etkili olabilir. Nazım orayı kapatabilir mi defans olarak orasını bilemem.
ne zaman oynadılar ki

Hocam Nazım Sangare veya Novak ikilisinden birisi oynar. Ama Gökhan'ın eksikliğinin pek fazla hissedileceğini sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Nazım varsa eğer ben Nazım'dan fazla ümitliyim. Gökhan'ın yerini doldurur inşallah.

Nazım defansif olarak fena değil, Galatasaray maçında Onyekuru'ya karşı gördük.
Oynaması gereken futboldan kastım, diğer maçlara göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nazım varsa eğer ben Nazım'dan fazla ümitliyim. Gökhan'ın yerini doldurur inşallah.
İnşallah hocam.

Nazım defansif olarak fena değil, Galatasaray maçında Onyekuru'ya karşı gördük.
Oynaması gereken futboldan kastım, diğer maçlara göre.
Onyekuru son 1-2 aydır çok durgun zaten, başka takımlara karşı da hiç varlık gösteremedi.

876 KM2lik memleketin tek iyi topçusu da sakatlandı :(

Geçmiş olsun, Nazım yerini arattırmaz zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Geri