Neler Yeni

Gönüllü oyun tasarımları yapacak kişi?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Esenlikler efenim biz unity den bir oyun yapacağız oyun scratch de yaptığımız bir oyunun profosyoneli olacak ama ilk ciddi oyunumuz sayılabilir. Şu an tabii ki de düzenlice bir para veremeyiz ancak oyunumuzdan maddi bir gelir elde etdiğimizde belki bu tür bir şey yapabiliriz. İsteyen adobeden 2d oyun karakter, uı ları yapacak gönüllü kişi varsa yardım edebilir mi? Dediğim gibi bizde yeni başlıyoruz belki yardım edecek ve bu tür şeyleri yapacak bir kişi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Hangi tarzda ve ne gibi görseller istiyorsunuz örnek gösterme şansın var mı ?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi tarzda ve ne gibi görseller istiyorsunuz örnek gösterme şansın var mı ?
Dediğim gibi ilk defa unity kullanacağız ve basit bir şey olacak. Discord gibi yerlerden iletişim kurabilir miyiz?

Zepett8

80+ Bronze
Esenlikler efenim biz unity den bir oyun yapacağız oyun scratch de yaptığımız bir oyunun profosyoneli olacak ama ilk ciddi oyunumuz sayılabilir. Şu an tabii ki de düzenlice bir para veremeyiz ancak oyunumuzdan maddi bir gelir elde etdiğimizde belki bu tür bir şey yapabiliriz. İsteyen adobeden 2d oyun karakter, uı ları yapacak gönüllü kişi varsa yardım edebilir mi? Dediğim gibi bizde yeni başlıyoruz belki yardım edecek ve bu tür şeyleri yapacak bir kişi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Scratch üzerinden yaptığınız oyunu gönderebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,208
Üyeler
163,279
Son üye
heisenburger
Top Bottom