Neler Yeni

Gönüllüler İle Türkçe Yama Ekibi Kurmak İstiyorum

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Kanka Amaç Diyalog Değil Yapmaıs Kolay Ve Erişilmeside Yani Maksat Zaten Ne Olursa Olsun Mesela Bir Pes Serisi Sen Spiker İngilizce Olsada Anlican Şut Diyince Ama Tr Spiker Olunca Daha Çok Oynuyorusn Bunun Gibi Anladın Mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Yapay Durmamalı Yoksa Google Translate İle Bende Yaparım Ama Ciddi Lazım
Yok hocam deepL diye bir translate var yapay zeka ile çalışıyor google gibi değil profesyonel

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
HOI4 Modları için yama yapabiliriz.
Hocam Moddan Çok Dlc Veya Oyun Yamaları Yapmak Daha Önemli Diye Düşünüyorum

Yok hocam deepL diye bir translate var yapay zeka ile çalışıyor google gibi değil profesyonel
Anladım Bakılabilir Hocam

Katılmak İster Misin Bu Arada

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bende dediğini kulanıyorum normal çeviri kulanmayın yandex veya deepl'yi tercih edin.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
DLC'lere yama zor. Oyun zaten Modlarla oynanıyor. Millenium Dawn, Road to 56, Kaiserreich gibi modları çevirebiliriz.
Hocam Tek Bir Oyuna Sadece Mod Yaması Yapmak İstemiyorum Oyunlara Öncelik Vermek İstiyorum Ayrıca Daha Çok Yapılacak Şey Var Yamadan Önce İlk Önce Bir Oyunları Oyunların Dosyalarını Tanımalı Web Sitesi Hazırlanmalı Yükleme Paketi Hazırlanacak Vb Hele Şunları Bi Ayarlayak Bakarız Hocam

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Bence ücretsiz değilde biraz ücret alabilirsin sonralardan emeğinizin karşılığını da almış olursunuz şahsen bende bazı oyunlarda yama bulamıyorum olanlarda pahalı olabiliyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
@F4IRFL4Y
Çevirmen için ne kadarlık bir mesai gerekiyor?
Hocam İnan Şuan Hiç Bir Fikrim Yok İlk Önce Tam Bir Ekip Toplayıp Ondan Sonra Bir Toplantı İle Herşeyi Düzene Sokmak İstiyorum Ama Şahsen Bana Sorarsan Ben Serbest Bırakma Taraftarıyım Yani Zorunlu Bir Görev Olmadığı Sürece Ne Kadar Süre Ayırabilirse O Kadar Ayırsın Derim Çünkü İş Gönüllü Herhangi Bir Ücret Teklifi Yok Ve Gönüllülüğe Tabii O Yüzden Genel Olarak Ne Kadar Ayırabilirse

Hoi4 ün en son doğru düzgün pek çevirisi yoktu bir bakabilirsin bence.

Herhangi bir ücret ödemek gerekiyor mu hocam ingilizce çeviri lazım oluyor bazen.
Hayır İlk Başta Kesinlikle Bir Herhangi Bir Ücret Talebi Olmayacaktır.

İlerleyen Zaman Uzun Diyaloglu Zor Oyunlar

Örneğin : Starfield - Assassin's Creed Serisi Gibi Aklına Gelebilecek Oyunlar

İleride Bir Ücrete Tabii Tutulabilir Ama Öncelik Türk Oyun Sektörüne Ücretsiz Yama Aşılamak Daha Sonra Abonelik Veya Tek Seferlik Ücretli Yama Satışı Sağlamak Ama Bir Yandan Bunun İçin Ayrı Bir Client Vb Programlar Oluşturulması Gerektiği İçin Bu Gidiş Askıya Alınabilir

Son düzenleme:

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Hocam İnan Şuan Hiç Bir Fikrim Yok İlk Önce Tam Bir Ekip Toplayıp Ondan Sonra Bir Toplantı İle Herşeyi Düzene Sokmak İstiyorum Ama Şahsen Bana Sorarsan Ben Serbest Bırakma Taraftarıyım Yani Zorunlu Bir Görev Olmadığı Sürece Ne Kadar Süre Ayırabilirse O Kadar Ayırsın Derim Çünkü İş Gönüllü Herhangi Bir Ücret Teklifi Yok Ve Gönüllülüğe Tabii O Yüzden Genel Olarak Ne Kadar Ayırabilirse

Hayır İlk Başta Kesinlikle Bir Herhangi Bir Ücret Talebi Olmayacaktır.

İlerleyen Zaman Uzun Diyaloglu Zor Oyunlar

Örneğin : Starfield - Assassin's Creed Serisi Gibi Aklına Gelebilecek Oyunlar

İleride Bir Ücrete Tabii Tutulabilir Ama Öncelik Türk Oyun Sektörüne Ücretsiz Yama Aşılamak Daha Sonra Abonelik Veya Tek Seferlik Ücretli Yama Satışı Sağlamak Ama Bir Yandan Bunun İçin Ayrı Bir Client Vb Programlar Oluşturulması Gerektiği İçin Bu Gidiş Askıya Alınabilir
İlerde the ascent gibi böyle çok çevirisi yapılmayan oyunlara yaparsanız deneriz hocam. (Böyle diyince özel çeviri istiyormuş gibi oldu yanlış anlaşılmasın aman) Kolay gelsin şimdiden.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
İlerde the ascent gibi böyle çok çevirisi yapılmayan oyunlara yaparsanız deneriz hocam. (Böyle diyince özel çeviri istiyormuş gibi oldu yanlış anlaşılmasın aman) Kolay gelsin şimdiden.
Estafurullah Hocam Ama Bazı Oyunlar Maalesef Oyun Dosyaları Yüzünden Yama Yapılmıyor Örneğin The Division 1-2 İki Oyunda Yama Yapmak İmkansız Maalesef Öyle Olmayan Oyunlara tabii ki Yaparız

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hoi4 ün en son doğru düzgün pek çevirisi yoktu bir bakabilirsin bence.

Herhangi bir ücret ödemek gerekiyor mu hocam ingilizce çeviri lazım oluyor bazen.
Çok uzun bir yazı olursa gerekiyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,911
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom