GoodBye DPI kullanmak İSS'den gizler mi?

lyni3xx

80+
Reaksiyon skoru
17
Başlıkta görüldüğü üzere vpn açtığımızda issnin bizi göremediği gibi goodbyedip kullanırsam beni iss'den gizler mi?

DPI internet falan yavaşlatmaz arkadaşlar.

Çok yavaşlatıyor hocam, 2 farklı WiFi alıcısı ve ethernet kullandım. İnternet sağlayıcım bile değişti ancak DPI kullanırken siteler 5-10 saniyede açılıyor.
Ben 3-4 farklı sunucu ve bilgisayarda test ettim. Yetmedi internet hız testi yaptım hiçbirinde bir değişiklik yaratmadı.

Çok yavaşlatıyor hocam, 2 farklı WiFi alıcısı ve ethernet kullandım. İnternet sağlayıcım bile değişti ancak DPI kullanırken siteler 5-10 saniyede açılıyor.
Kesinlikle yavaşlatıyor size katılıyorum. Telefonla bağlanıyorum problem yok ama goodbyedpi yüklü bilgisayarımda siteler inanılmaz yavaş açılıyor youtube, facebook gibi siteler. Hatta bazen hiç açılmıyorlar superonline'ı bile aradım bu sebeple. Sonra sorunun goodbyedpi dan olabileceğini düşündüm ve sistemden kaldırdım şuan olması gerektiği gibi hızlı açılıyor. Kullandığım tarayıcı opera. Zaten artık herkes ts kullanıyor bu yüzden goodbyedpi'a gerek yok keşke hiç indirmeseymişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,539
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri