Yardım Goodbyedpi artık çalışmıyor yardım (ÇÖZÜLDÜ)

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,215
daha 2 gün öncesine kadar goodbyedpi ile discord girebiliyordum ama dün internet modem ışığında kırmızı oldu baya bi gelmedi internet sonrasında gelince de artık goodbyedpi çalışmamaya başladı. müşteri hizmetlerini aradım bişeyler yaptı modeme sonrasında warpta çalışmazken şuanda çalışıyor warp ile discord. ping artıyor diye warp kullanmıyorum normalde o yüzden goodbyedpi kullanıyordum. vodafone kullanıyorum modemde vodafone un verdiği huawei modem

bu arada @Mehmet Yılmaz artık foruma foto yükleyemiyorum sebebi nedir?

bu arada @Mehmet Yılmaz artık foruma foto yükleyemiyorum sebebi nedir?

bende zapret sorunsuz çalışıyor

bu çok uzun iş splitware olanı kurdum onda da dc açıldı ama mesajlar yüklenmiyor ve sesli kanala bağlanamıyor sarı vtc bağlanıyor kısmında kalıyor
Post automatically merged:

deniyorum hocam hemen
uzun iş yapıcan o zaman hocam 8 aydır tık demedi bu

bu çok uzun iş splitware olanı kurdum onda da dc açıldı ama mesajlar yüklenmiyor ve sesli kanala bağlanamıyor sarı vtc bağlanıyor kısmında kalıyor
Hocam içinde içinde remove dosyası var onu kullanarak kaldır tekrar kur

3 defa yaptım sonuç aynı ne güzel misler gibi düne kadar iyiydi can sıkıyor şuan
Hocam router kullanıyorsan DCHP ayarı tarzı bir ayar vae onu değiştirip dene/olmazsa format at (dosyaları koruyup)

Hocam router kullanıyorsan DCHP ayarı tarzı bir ayar vae onu değiştirip dene/olmazsa format at (dosyaları koruyup)
router yok bende format işine gram girişmek istemiyorum çok fazla yedeklenecek dosya ve oyun var

uzun iş yapıcan o zaman hocam 8 aydır tık demedi bu
en rahatı openwrt destekli router alıp zapret kurmak bütün cihazlarda hiç ayarlama yapmadan çalışıyor. evde olmadığım zamanlarda da vpn ile ev ağıma bağlanıyorum ve discord gene çalışır hale geliyor

Geri