Codda sorun çıkarıyor kapatman lazım yoksa giremezsin. Ayrıca valorant gibi online oyunlarda da ban yeme riskin olabilir tam emin değilim discord içinse dns ile chromeden girebilirsin ben laptopta dpi ile giriyorum herhangi bi oyun oynamadigim icin. Normal pcde de chromeden.cod girecektim goodbyedpi yüklemeden önce girebiliyordum şimdi açılıp kapanıyor oyun görev yöneticisinden kapatmıştım oysaki
goodbyedpi ı silince düzeldi anca dns im 1.1.1.1 google dan giremiyorum yükleme ekranında kalıyor,Düşününce ban yedittirecek bir şey yok ama codda nasıl sorun çıkartıyor hayret.
Bu sorunu kökten çözmek için internet sağlayıcı değiştirin.
Youtube goodbydpi Türkiye sürümü yazarsan çıkar orada vardı superonlineye özel bir şeylergoodbyedpi ı silince düzeldi anca dns im 1.1.1.1 google dan giremiyorum yükleme ekranında kalıyor,
Mesaj otomatik birleştirildi:
internetim superonline oyuzden olmuyor olabilir
onu yaptım zaten goodbye dpi discord için indirdim ben sürekli yükle sil yükle sil yapmam lazım cod girmek için sadece discorda etki eden bir şey olsa ne güzel olurYoutube goodbydpi Türkiye sürümü yazarsan çıkar orada vardı superonlineye özel bir şeyler