Çözüldü✓ GoodByeDPI "Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor" hatası

Babapiro_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
1 aydır kullanıyorum ve düne kadar sorunsuz çalışıyordu. Birden "Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor" diye hata almaya başladım.

- Goodbyedpi ı silip tekrar yükledim
- Bilgisayarı yeniden başlattım
- Takılı USB lerdendir diye USB lerin girişini değiştirdim

Ama hiçbiri düzeltmedi. Format atabilecek durumda değilim. Ne önerirsiniz?

1 aydır kullanıyorum ve düne kadar sorunsuz çalışıyordu. Birden "Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor" diye hata almaya başladım.

- Goodbyedpi ı silip tekrar yükledim
- Bilgisayarı yeniden başlattım
- Takılı USB lerdendir diye USB lerin girişini değiştirdim

Ama hiçbiri düzeltmedi. Format atabilecek durumda değilim. Ne önerirsiniz?
Aygıt yöneticisini açıp neyde ünlem var bak ünlem olan şeyin donanım kimliğini aratıp sürücüsünü kur. GDPI sürücü değil bir hizmet donanımla pek alakası yok.

Aygıt yöneticisini açıp neyde ünlem var bak ünlem olan şeyin donanım kimliğini aratıp sürücüsünü kur. GDPI sürücü değil bir hizmet donanımla pek alakası yok.
Sadece "STMicroelectroniccs 3d Accelerometer" diye bir şeyde uyarı işareti var ama bu laptopu aldığımdan beri vardı ve goodbyedpi ın çalışmasına etki etmiyordu. Windows güncelleştirmelerinden vs. olabilir mi sizce

Sadece "STMicroelectroniccs 3d Accelerometer" diye bir şeyde uyarı işareti var ama bu laptopu aldığımdan beri vardı ve goodbyedpi ın çalışmasına etki etmiyordu. Windows güncelleştirmelerinden vs. olabilir mi sizce
Evet güncelleme yapınca bozuluyor sıfırdan kurmana rağmen düzelmediyse Farklı varyasyonlarına Bak

Evet güncelleme yapınca bozuluyor sıfırdan kurmana rağmen düzelmediyse Farklı varyasyonlarına Bak
Bu sabah güncelleştirme yapmış onu silip deneyeceğim. KB5063709 sileceğim güncelleme. O da olmazsa dün Servicing Stack 10.0.19041.6271 güncelleştirmesini yapmış onu sileceğim. Windows ltsc 2021 kullanıyorum

Bu sabah güncelleştirme yapmış onu silip deneyeceğim. KB5063709 sileceğim güncelleme. O da olmazsa dün Servicing Stack 10.0.19041.6271 güncelleştirmesini yapmış onu sileceğim. Windows ltsc 2021 kullanıyorum
neden eski bir ltsc kullanıyorsun ki?

neden eski bir ltsc kullanıyorsun ki?
Laptop eski. Ve evet, anladımki sorun ne goodbyedpi ne de başka bir şey. CMD yi yönetici olarak başlatamıyorum, internetten istediğim bir programı indiremiyorum. Sürekli aygıt çalışmıyor hatası veriyor. Windows'u nasıl onarıma alabilirim?

Laptop eski. Ve evet, anladımki sorun ne goodbyedpi ne de başka bir şey. CMD yi yönetici olarak başlatamıyorum, internetten istediğim bir programı indiremiyorum. Sürekli aygıt çalışmıyor hatası veriyor. Windows'u nasıl onarıma alabilirim?
Format diski oluşturup shift basılı tutarak yeniden başlat sistem onarıma gir.

Format diski oluşturup shift basılı tutarak yeniden başlat sistem onarıma gir.
Format diski oluşturmak zorunda mıyım birkaç yıl önce bir cihazı belirli yöntemlerle aç kapa yaparak onarıma girdiğimi hatırlıyorum

Sorun çözüldü. Bilgisayarı yeniden başlat diyerek shift tuşuna basılı tuttum. Gerekli güncelleştirmeler ve düzeltmeler otomatik olarak yaptı.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri