Neler Yeni

🔥İndirim Goodram 16 GB DDR5 6000 MHz CL30 Ram 1.737,28 TL

kozolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emin çınar

TeknoAdam

80+ Bronze
CL30 bu fiyata ram yok. Nays ile alırsanız daha da ucuza gelir

Çektim 2 adet teşekkürler. Birine 100, diğerine 120 TL kupon uyguladım ve her ikisini vade farksız 9 taksite böldüm 🤑

Sonradan fark ettim sepete 2 adet eklesem ve kupon250 kodunu kullansam daha karlı imiş. Sağlık olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
uğur yılmaz
En yakın rakibi patriot 3669 bu 250 TL kod ile 368 TL daha ucuza geliyor.

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Bu fiyata daha iyisi yok Arkadaşlarlar. Ama anakart uyumluluğunuzu resmi sitesinden kontrol edin öncelikle çünkü her anakartta stabil çalışmayabiliyor.

TeknoAdam

80+ Bronze
Bu fiyata daha iyisi yok Arkadaşlarlar. Ama anakart uyumluluğunuzu resmi sitesinden kontrol edin öncelikle çünkü her anakartta stabil çalışmayabiliyor.
Goodram markasını şu ana kadar hiçbir QVL listesinde görmedim. Kaldı ki benim DDR5 sistem için henüz anakartım yok ama 6000 MHz CL 30 EXPO profilinin sorun yaratacağını çok sanmıyorum.

TeknoAdam

80+ Bronze
bu anakarta uyumlu mu ?
Teknik olarak evet ama Asus'un yayınladığı QVL'de yok.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Sercan Güre

O zaman almamalı mıyım acaba çalışmaz mı sistem içinde ki ram de bu
bir de bu goodram kaç mm yükseklikte kasaya hava soğutucu alıcam da frost commander kasa 165mm

kozolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emin çınar

Almak istiyorum sizce alınır liste filan dediniz hır bir şey bilmiyorum sıkıntı çıkarır mı ?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Ahmet
Arkadaşlar lütfen söyleyin Asus Prime B650M-K modeli ile çalışır mı bileniniz var mı? Schedule baktım listede yok ama belki çalışır gibime geliyor ne diyorsunuz ?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Burak
Butun RAM'ler butun anakartlar ile teknik olarak uyumludur. WHQL listesi test edilmis RAM'leri barindirir, o listede olmamasi calismayacagi anlamina gelmez. Calismiyorsa da iade edersiniz. RAM ihtiyaci olan arkadaslar alsin gecsin, ben daha yeni RAM yukselttim iade surem dolmamis olsa iade eder bunlari cekerdim net.

Satici hakkinda bir fikrim yok, onu da goz onunde bulundurun.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Ahmet
Butun RAM'ler butun anakartlar ile teknik olarak uyumludur. WHQL listesi test edilmis RAM'leri barindirir, o listede olmamasi calismayacagi anlamina gelmez. Calismiyorsa da iade edersiniz. RAM ihtiyaci olan arkadaslar alsin gecsin, ben daha yeni RAM yukselttim iade surem dolmamis olsa iade eder bunlari cekerdim net.

Satici hakkinda bir fikrim yok, onu da goz onunde bulundurun.
Sarı site ilanlarına bakıyorum millet patriotları ilana koymuş o yüzden çekiniyorum, uyumsuzmuş diye :(

Top Bottom