Neler Yeni

Google “Bağlantınız gizli değil“ Hatası

CORVUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Süleyman Doğan
Merhaba arkadaşlar Birkaç gün önce Google a girmeye çalışırkan şöyle bir hata aldım ve hiçbirşekilde düzelmedi Adres çubuğunda arama yaptığımda veya google ye girdiğimde direk bu hatayı veriyor Diğer sitelerde sorun olmamasına rağmen sadece google da sorun var Nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.

ü
2020-04-14.png

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
gelişmişten yinede devam ete tıkla bencem yada windows defenderdan virüs taraması yaptır yüksek ihtimalle virüs olabilir pcende gelişmişten yinede devam ete tıkla sen öyle gider

CORVUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Süleyman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gelişmişten yinede devam ete tıkla bencem yada windows defenderdan virüs taraması yaptır yüksek ihtimalle virüs olabilir pcende gelişmişten yinede devam ete tıkla sen öyle gider

öyle bir seçenek yok işte :( şöye bir yazı tek var
www.google.com normalde bilgilerinizi korumak için şifreleme kullanmaktadır. Google Chrome bu sefer www.google.com sitesine bağlanmayı denediğinde, web sitesi sıra dışı ve yanlış kimlik bilgileri döndürdü. Bir saldırgan www.google.com gibi davranmaya çalışıyor olabilir ya da bir Kablosuz oturum açma ekranı bağlantıyı kesmiştir. Google Chrome herhangi bir veri alışverişinden önce bağlantıyı durdurduğu için bilgileriniz hâlâ güvendedir.

www.google.com web sitesi HSTS kullandığından şu anda siteyi ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır.

Egehan54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egehan
Merhaba arkadaşlar Birkaç gün önce Google a girmeye çalışırkan şöyle bir hata aldım ve hiçbirşekilde düzelmedi Adres çubuğunda arama yaptığımda veya google ye girdiğimde direk bu hatayı veriyor Diğer sitelerde sorun olmamasına rağmen sadece google da sorun var Nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.

üAlıntıyı görüntüle
Aynı hatayı bende alıyorum işini çözene kadar yapacaklarını Google a Yandex yazıp yapabilirsin

Top Bottom