Neler Yeni

Google Chrome kulllanım sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
Selamlar, chrome'da sadece 1 sekme a
1685420745497.png
çık olmasına rağmen fotoğrafaki gibi bir sonuçla karşılaşıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem özelliklerin nedir aga
i3 9100f işlemci 8gb ram rx580 ekran kartı
bir de kardesim bir oyuna girerken mesela rust oyun donuyor baya. önceden olmuyordu. yavasladı yani pc. bir de görev yöneticisinde çince bir seyler var. hacklendim mi acaba?
1685420979283.png

TİTAN.

80+ Platinum
bir de kardesim bir oyuna girerken mesela rust oyun donuyor baya. önceden olmuyordu. yavasladı yani pc. bir de görev yöneticisinde çince bir seyler var. hacklendim mi acaba? Alıntıyı görüntüle
Sen ne olur olmaz Kaspersky ile taratma yaparmısın aga
Bir anda mı böyle olmaya başladı mesela en son bi güncelleme yaptın mı ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
Sen ne olur olmaz Kaspersky ile taratma yaparmısın aga muhtemelen virüs yemişsin
cmd den windows etkinleştirme yapmıstım. ondan olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mesut Emre Koç
windows 10 iso dosyasını bir usb belleğe yazdırıp tertemiz bir format atarsan bilgisayarında bu tarz sorunlar yaşamassın
Mesaj otomatik birleştirildi:

cmd den windows etkinleştirme yapmıstım. ondan olabilir mi?
bu işlemi ne zaman yapmıştınız acaba

SnareEcho

80+ Silver
Sen ne olur olmaz Kaspersky ile taratma yaparmısın aga muhtemelen virüs yemişsin
Hcm internetten araştırdım. O Çince yazıların virüs ile uzaktan yakından alakası yok. Oyun emülatörünün bir parçası o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
windows 10 iso dosyasını bir usb belleğe yazdırıp tertemiz bir format atarsan bilgisayarında bu tarz sorunlar yaşamassın

bu işlemi ne zaman yapmıştınız acaba
2-3 ay önce

TİTAN.

80+ Platinum
Hcm internetten araştırdım. O Çince yazıların virüs ile uzaktan yakından alakası yok. Oyun emülatörünün bir parçası o.
Ben emülatörlerin kökten sıkıntılı olduğunu düşünüyorum kanka gameloop olsun vs.
Taratma yaparsa biraz daha doğru kararlar verebiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mesut Emre Koç
yaptığınız etkinleştirmeden kaynaklı bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama bilgisayarınızda bir yavaşlama donma kasma hissediyorsanız format atmanızı öneririm format atmayı düşünmüyorsanız bilgisayarınızın güncellemelerinin tam olduğundan emin olunuz

Ekran görüntüsü 2023-05-30 074422.png

gameloop emülatörünü kullanan biri olaraktan bendede var bu çok düşük güç harcadığı için hiç bir sıkıntısı ol
bir de kardesim bir oyuna girerken mesela rust oyun donuyor baya. önceden olmuyordu. yavasladı yani pc. bir de görev yöneticisinde çince bir seyler var. hacklendim mi acaba? Alıntıyı görüntüle
Ekran görüntüsü 2023-05-30 074422.png

gameloop emülatörünü kullanan biri olaraktan bendede var çok düşük güç harcadığı için hiç bir sıkıntısı olmaz

Son düzenleme:
Top Bottom