Neler Yeni

Google Chrome'da gizli sekme açıp arama yapınca sıra dışı trafik hatası

Öncelikle, bu uyarı gizli sekme açık olmayınca çıkmıyor. Telefonla Google Chrome ve gizli sekme üzerinden herhangi bir arama yapmak istediğim zaman, örneğin; "sahibinden.com" bunu ilk seferde uyarı çıkmadan aratabiliyorum, fakat ikinci sefer Refresh yapıp aynı şekilde tekrar arattığımda bu aşağıda fotoğrafını verdiğim Google uyarısı çıkıyor. Farklı telefonda da denedim olmadı. Google sürümü eskiydi, onunla alakalı olabilir mi acaba? Neden olabilir bu? Telefonda virüs vs. mi var acaba?
Not: Biraz zaman geçtikten sonra tekrar denedim, hiçbir şekilde o uyarı çıkmadı. Sanırım üst üste arama yapınca oluyor.Veya gizli sekmede arama yapınca ara ara çıkıyor bu güvenlik uyarısı.
images.png

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Öncelikle, bu uyarı gizli sekme açık olmayınca çıkmıyor. Telefonla Google Chrome ve gizli sekme üzerinden herhangi bir arama yapmak istediğim zaman, örneğin; "sahibinden.com" bunu ilk seferde uyarı çıkmadan aratabiliyorum, fakat ikinci sefer Refresh yapıp aynı şekilde tekrar arattığımda bu aşağıda fotoğrafını verdiğim Google uyarısı çıkıyor. Farklı telefonda da denedim olmadı. Google sürümü eskiydi, onunla alakalı olabilir mi acaba? Neden olabilir bu? Telefonda virüs vs. mi var acaba?
Not: Biraz zaman geçtikten sonra tekrar denedim, hiçbir şekilde o uyarı çıkmadı. Sanırım üst üste arama yapınca oluyor.Veya gizli sekmede arama yapınca ara ara çıkıyor bu güvenlik uyarısı.Alıntıyı görüntüle
Eğer VPN kullanıyorsanız bu sorunla karşılaşırsınız. Arama motorunu değiştirmek alternatif bir yöntem olabilir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
vpn kullanıyorsun dimi
Vpn açık değildi ama,uygulamalarda var evet.
Ayrıca dns adresini elle değiştirmiştim.Onunlada ilgili olabilir sanırım.Şu an dhcp yaptım,yani otomatik halde varsayılanda.

Jaja50

80+ Silver
Vpn açık değildi ama,uygulamalarda var evet.
Ayrıca dns adresini elle değiştirmiştim.Onunlada ilgili olabilir sanırım.Şu an dhcp yaptım,yani otomatik halde varsayılanda.
Vpn açıkken direkt url'yi yazarsan böyle bir hata almıyorsun, arama yerine bir şeyler yazınca bu doğrulamayı istiyor. (kendim den biliyorum)

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vpn açıkken direk url yi yazarsan böyle bir hata almıyorsun arama yerine bir şeyler yazınca bu doğrulamayı istiyor (kendim den biliyorum)
Yani bu olay,bir virüsten vb. bir şeyden kaynaklanmıyor değil mi?Basit bir denetleme sadece değil mi?

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
ben vpn gizli sekmedeyken banada geliyor

cfranko

80+ Platinum