Google Chrome'da gizli sekme açıp arama yapınca sıra dışı trafik hatası

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Öncelikle, bu uyarı gizli sekme açık olmayınca çıkmıyor. Telefonla Google Chrome ve gizli sekme üzerinden herhangi bir arama yapmak istediğim zaman, örneğin; "sahibinden.com" bunu ilk seferde uyarı çıkmadan aratabiliyorum, fakat ikinci sefer Refresh yapıp aynı şekilde tekrar arattığımda bu aşağıda fotoğrafını verdiğim Google uyarısı çıkıyor. Farklı telefonda da denedim olmadı. Google sürümü eskiydi, onunla alakalı olabilir mi acaba? Neden olabilir bu? Telefonda virüs vs. mi var acaba?
Not: Biraz zaman geçtikten sonra tekrar denedim, hiçbir şekilde o uyarı çıkmadı. Sanırım üst üste arama yapınca oluyor.Veya gizli sekmede arama yapınca ara ara çıkıyor bu güvenlik uyarısı.
images.png

Öncelikle, bu uyarı gizli sekme açık olmayınca çıkmıyor. Telefonla Google Chrome ve gizli sekme üzerinden herhangi bir arama yapmak istediğim zaman, örneğin; "sahibinden.com" bunu ilk seferde uyarı çıkmadan aratabiliyorum, fakat ikinci sefer Refresh yapıp aynı şekilde tekrar arattığımda bu aşağıda fotoğrafını verdiğim Google uyarısı çıkıyor. Farklı telefonda da denedim olmadı. Google sürümü eskiydi, onunla alakalı olabilir mi acaba? Neden olabilir bu? Telefonda virüs vs. mi var acaba?
Not: Biraz zaman geçtikten sonra tekrar denedim, hiçbir şekilde o uyarı çıkmadı. Sanırım üst üste arama yapınca oluyor.Veya gizli sekmede arama yapınca ara ara çıkıyor bu güvenlik uyarısı.Alıntıyı görüntüle
Eğer VPN kullanıyorsanız bu sorunla karşılaşırsınız. Arama motorunu değiştirmek alternatif bir yöntem olabilir.

vpn kullanıyorsun dimi
Vpn açık değildi ama,uygulamalarda var evet.
Ayrıca dns adresini elle değiştirmiştim.Onunlada ilgili olabilir sanırım.Şu an dhcp yaptım,yani otomatik halde varsayılanda.

Vpn açık değildi ama,uygulamalarda var evet.
Ayrıca dns adresini elle değiştirmiştim.Onunlada ilgili olabilir sanırım.Şu an dhcp yaptım,yani otomatik halde varsayılanda.
Vpn açıkken direkt url'yi yazarsan böyle bir hata almıyorsun, arama yerine bir şeyler yazınca bu doğrulamayı istiyor. (kendim den biliyorum)

Son düzenleme:
vpn açıkken direk url yi yazarsan böyle bir hata almıyorsun arama yerine bir şeyler yazınca bu doğrulamayı istiyor (kendim den biliyorum)
Yani bu olay,bir virüsten vb. bir şeyden kaynaklanmıyor değil mi?Basit bir denetleme sadece değil mi?

ben vpn gizli sekmedeyken banada geliyor

VPN + Gizli Sekme hımm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri