Neler Yeni

Google Chrome'un diğer tarayıcılardan çok daha iyi olması

Besim Tibuk

80+ Gold
Zengin olurdum şu ana kadar o zaman. Zamanım LoL'de olmadığım sürece Opera GX'te geçiyor.
bende zengin olurdum bilgisayarı açtıktan sonra ilk işim Opera GX'İ açmak oluyor ve bilgisayarı kapatana kadar Opera GX'i kapatmıyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Chromium Edge'nin beğenmediğiniz tarafını söyler misiniz? Neredeyse aynı tasarıma, sadeliğe sahipler zaten.
Fakat Edge daha hızlı, daha seri, daha az kaynak kullanıyor, Microsoft'un olduğu için Windows ile tam uyumlu.
Yani Defender ve Smartscreen ile tam uyumlu şekilde çalışıyor. En güvenli tarayıcılardan biri, özelleştirme de sunuyor.
"Chrome kullanıyorum, çok eklentim var." diye bahane de yok. Chromium temelli olduğu için eklentileri de destekliyor.
Çoğu tarayıcıyı kullanmış biri olarak Windows işletim sisteminden en mantıklı bulduğum tarayıcı Edge, sonra Brave'dir.

Besim Tibuk

80+ Gold
Chromium Edge'nin beğenmediğiniz tarafını söyler misiniz?
İlk yazıma bakınız.
Yani Defender ve Smartscreen ile tam uyumlu şekilde çalışıyor.
Deffender kullanmıyorum gereksiz.
özelleştirme de sunuyor.
Karanlık mod hepsinde var.
Çoğu tarayıcıyı kullanmış biri olarak Windows işletim sisteminden en mantıklı bulduğum tarayıcı Edge, sonra Brave'dir.
Katılmıyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İsterseinz küfür edin umrumda değil ama chrome çok daha iyi.
Az önce edge ile karşılaştırdım ve ezici fark attı chrome.
Sayfaya edgede tıklayıp sonra googleden açıyorum ona rağmen google önde açılıyor.
Hem bu sadelik diğerlerinde yok.
Tarayıcı mı uzay mekiği mi bu?
Gx'e bak sesler falan çıkıyor iğrenç:
Google Chrome > All.
Birkere Chrome'un Sadeliğine Alışınca Diğerleri Çok Karman Çorman Geliyor 10 Yıldır Kullanıyorum Hem En Optimize Tarayıcı Bana Göre Chrome Ram fazla tüketebilir ama buda artık boş muhabbet oldu geçti bile 16gb ram var fazlasıyla yeterli taş çatlasın 4gb ram kullandığını gördüm, Ekstradan Herşeyim Burda Kayıtlı Bir Dünya Eklenti Var Bence En İyisi Chrome.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Tosun
Birkere Chrome'un Sadeliğine Alışınca Diğerleri Çok Karman Çorman Geliyor 10 Yıldır Kullanıyorum Hem En Optimize Tarayıcı Bana Göre Chrome Ram fazla tüketebilir ama buda artık boş muhabbet oldu geçti bile 16gb ram var fazlasıyla yeterli taş çatlasın 4gb ram kullandığını gördüm, Ekstradan Herşeyim Burda Kayıtlı Bir Dünya Eklenti Var Bence En İyisi Chrome.
ben hep bir uzay mekiğim olmasını istemiştim bu yüzden GX kullanıyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İlk yazıma bakınız.
"Hem bu sadelik diğerlerinde yok." lafınıza lafım.
Beğenmediğiniz tarafını söyler misiniz? Neredeyse aynı tema, aynı sadeliğe sahipler. Nereyi beğenmediniz?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Tosun
Anlıyamadım uzay mekiği felan?. GX'E bir bakiyim dememle üstü kalsın ben kaçar demem bir oldu.
uzay mekiği kadar karmaşık demişti bazı arkadaşlar bende uzay mekiğim olmasını istediğim için kullanıyorum

Top Bottom