Google görsellerden virüs bulaşır mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Google’dan bir şeye bakmak için Google görseller seçeceğine girdim. Biraz inceledim ama hiçbir resmin bağlantısını açmadım veya resmî tıklayarak büyültmedim. Sadece görsellere girip yukarı aşağı yapıp çıktım. Farklı forumda bulaştığı yazıyordu fakat şimdi tam olarak ismini hatırlamıyorum. Bir sorun olur mu?

Mantıken evet. Bitdefender var bende, Google Görseller'de gezerken bazen uyarıyordu. Uyardığı şeyler ne kadar ciddi onu bilemem ama.

Google’dan bir şeye bakmak için Google görseller seçeceğine girdim. Biraz inceledim ama hiçbir resmin bağlantısını açmadım veya resmî tıklayarak büyültmedim. Sadece görsellere girip yukarı aşağı yapıp çıktım. Farklı forumda bulaştığı yazıyordu fakat şimdi tam olarak ismini hatırlamıyorum. Bir sorun olur mu?
bir şey olmaz hocam neye baktınız ki aklıma birşeyler geliyor ama

bir şey olmaz hocam neye baktınız ki aklıma birşeyler geliyor ama
PlayStation’ın markası ile iddiaya girdik arkadaşla. Onun markasına baktık daha emin olmak için görsellere girdik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSL sertifikası olmayan sitelerde bulaşabilir diye biliyorum.
Peki görsele tıklanmasa veya bağlantısı açılmasa yine bulaşırmı?
Mantıken evet. Bitdefender var bende, Google Görseller'de gezerken bazen uyarıyordu. Uyardığı şeyler ne kadar ciddi onu bilemem ama.

microsoftunki xbox birde bu görsellerden neden virüs bulaşsın playstation aratmışsınız
Yabancı, garip siteler vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görseli tıklayıp büyüttüğünüzde, URL’yi açtığınızda’mı uyarı veriyor yoksa sadece görsellere girdiğinizdemi?

Görsellerden virüs bulaşması imkansız.
Öyle bir şey olsa, herkesin cihazında virüs olur.

Görsellerden virüs bulaşması imkansız.
Öyle bir şey olsa, herkesin cihazında virüs olur.
Üstte verdiğim forumdaki bir kişi uyarı almış.

Virüslü bir sitenin Google tarafından index alıp karşınıza çıkması zor fakat var.

Artık günümüzde ben çok iyi biliyorum bu yüzden virüs programına ihtiyaç duymuyorum gibi söylemler boşa çıkmaktadır. Yaptığın arama, popüler bir sitede bile artık patlayabiliyor bu olaylar.

Bir web siteyi açtığında otomatik çalışan, yazılmış bir script ile bile sistemine zararlı bulaşabilir. Bu yüzden özellikle web koruması olan bir virüs programı kullanmanızı öneririm.

Virüslü bir sitenin Google tarafından index alıp karşınıza çıkması zor fakat var.

Artık günümüzde ben çok iyi biliyorum bu yüzden virüs programına ihtiyaç duymuyorum gibi söylemler boşa çıkmaktadır. Yaptığın arama, popüler bir sitede bile artık patlayabiliyor bu olaylar.

Bir web siteyi açtığında, otomatik çalışan yazılmış bir script ile bile sistemine zararlı bulaşabilir. Bu yüzden özellikle web koruması olan bir virüs programı kullanmanızı öneririm.
Hocam Windows defender bana yetiyor. Görsellere tıklamadım, url’yi açmadım sadece “görseller” yazısına girip bir aşağı inip yukarı çıkıp Edge’i kapadım.

Geri