Neler Yeni

Google Hesabım Çalındı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Atilla Demirci
misafir çocuğu skin changer indirmiş ve google hesabımı çalmışlar işin kötüsü youtube kanalımda discordda twitch de instagramda heryerde videolarını paylaşmmışlaar geri alamıyorum goğrulama e ğpostası ve numarasını da değiştirmişler 2000 tl lik valorant hesabım braewlstars ve yaklaşık 600tl lik fortnite hesabım var nasıl geri alabilirim googla la iletişime geçebilir miyim.

GFYT

80+ Bronze
olamaz!
Mesaj otomatik birleştirildi:

brewlstarts

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Konuya bu şekilde baktım hesapta telefon numarası felan yokmu tak diye çalamazlar.

Ekler

• mqdefault.jpg
    mqdefault.jpg
    6 KB · Hit: 40

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Atilla Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

newssider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bluesky Invite Code Platform
misafir çocuğu skin changer indirmiş ve google hesabımı çalmışlar işin kötüsü youtube kanalımda discordda twitch de instagramda heryerde videolarını paylaşmmışlaar geri alamıyorum goğrulama e ğpostası ve numarasını da değiştirmişler 2000 TL lik valorant hesabım braewlstars ve yaklaşık 600tl lik fortnite hesabım var nasıl geri alabilirim googla la iletişime geçebilir miyim.
Dilerseniz aşağıdaki linkte yer alan, Google hesaplarının çalınması ile ilgili paylaştığımız güncel içeriği kontrol edebilir, çalınan Google hesabınızı geri almak için çözüm yöntemlerimizi deneyebilirsiniz.

Çalınan Google Hesabını Geri Alma

Saygılarımızla

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Status