Google Hesabım Çalındı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
17
misafir çocuğu skin changer indirmiş ve google hesabımı çalmışlar işin kötüsü youtube kanalımda discordda twitch de instagramda heryerde videolarını paylaşmmışlaar geri alamıyorum goğrulama e ğpostası ve numarasını da değiştirmişler 2000 tl lik valorant hesabım braewlstars ve yaklaşık 600tl lik fortnite hesabım var nasıl geri alabilirim googla la iletişime geçebilir miyim.

olamaz!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

brewlstarts

Konuya bu şekilde baktım hesapta telefon numarası felan yokmu tak diye çalamazlar.

Ekler

• mqdefault.jpg
    mqdefault.jpg
    6 KB · Hit: 61
Ben hep diyorum 2 adımlı doğrulama yapın

misafir çocuğu skin changer indirmiş ve google hesabımı çalmışlar işin kötüsü youtube kanalımda discordda twitch de instagramda heryerde videolarını paylaşmmışlaar geri alamıyorum goğrulama e ğpostası ve numarasını da değiştirmişler 2000 TL lik valorant hesabım braewlstars ve yaklaşık 600tl lik fortnite hesabım var nasıl geri alabilirim googla la iletişime geçebilir miyim.
Dilerseniz aşağıdaki linkte yer alan, Google hesaplarının çalınması ile ilgili paylaştığımız güncel içeriği kontrol edebilir, çalınan Google hesabınızı geri almak için çözüm yöntemlerimizi deneyebilirsiniz.

Çalınan Google Hesabını Geri Alma

Saygılarımızla

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye