Google Pixel 10 Türkiye Gelir mi?

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,370
Konu yeri doğru mu bilmiyorum ama birkaç kaynakta yıl sonuna kadar geleceğini okudum doğruluk nedir? İphone 17 mi yoksa pixel mi eğer gelirse.
Sarı sitede satışta var ama ben anlamam kayıttır serverdir vs patlamayayım o kadar para verip. Bilgisi olan var ise aydınlatabilir mi?

pixel işlemcileri kötü. Beklemeyin veya kayıtlı alın şuan kayıt yapılıyor onlara

Google Pixel serilerine Pixel 8'den beri hayranım, telefonda Sahibinden veya Clash Royale'den başka bir uygulama bulundurmadığımdan işlemcisi zerre umrumda değil lakin şuanda Nothing Phone 1 kullanıyorum, fiyatları alınabilir halde olsaydı düşünmeden Google Pixel 10 Pro alırdım

gelmez

Konu yeri doğru mu bilmiyorum ama birkaç kaynakta yıl sonuna kadar geleceğini okudum doğruluk nedir? İphone 17 mi yoksa pixel mi eğer gelirse.
Sarı sitede satışta var ama ben anlamam kayıttır serverdir vs patlamayayım o kadar para verip. Bilgisi olan var ise aydınlatabilir mi?
Vodafone getirecek deniyordu ama bir gelişme yaşanmadı.

Geleceğini sanmıyorum.

Geri