Yardım Google pixel telefon TR'de nasıl alabilirim

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,304
Google pixel telefonları nerede bulabilirim TR garantili kayıtlı şekilde burası güvenilir mi?
Tükendi yazıyor hocam. Birde sanırım şuan aktif olarak server kayıt yok pixellere. Yurt dışından getirtebilirsiniz bir akrabanız vs. varsa ya da getirmiş birinden sahibinden falan alabilirsiniz ama güvenilir olmasına dikkat edin. Birde kayıt işinede dikkat edin.

Tükendi yazıyor hocam. Birde sanırım şuan aktif olarak server kayıt yok pixellere. Yurt dışından getirtebilirsiniz bir akrabanız vs. varsa ya da getirmiş birinden sahibinden falan alabilirsiniz ama güvenilir olmasına dikkat edin. Birde kayıt işinede dikkat edin.
Kayıt nasıl yaptırtabilirim diye düşünüyom

Şuanlık zor hocam ya. Çift telefon gezerim 4 ay derseniz olabilirde diğer türlü zor. Ancak xiaomi gelir server kayıtlı.
Hocam sence oneplus nord 3 mü nothing 3a mı? Uzun ömürlü yazılım.ve performanslı olmalı

Var kayıt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1764622508273.webp

Var kayıt.

Alıntıyı görüntüle
Valla varsa süper hocam.

Hocam sence oneplus nord 3 mü nothing 3a mı? Uzun ömürlü yazılım.ve performanslı olmalı
Uzun ömür açısından bütçe biraz daha çıkarsa s24fe öneririm. 2 telefondan da daha güçlü. Çıkmazsa oneplus bir tık teknik özellik olarak daha iyi nothinge göre ama oneplusın yazılımını çok bilmiyorum. Nothingin yazılımı güzeldi ama. Birde oneplus 2023 te çıkmış nothing 2025 te güncelleme olarak nothing daha iyi olur. Size kalmış. Ben bütçe çıkarsa s24fe öneririm çıkmazsa size kalmış. 2 telefonda güzel.

Var kayıt.

Alıntıyı görüntüle
Birde bunlara nerden bakılıyor hocam? Başka telefonlar içinde var mı?

Son düzenleme:
Valla varsa süper hocam.

Uzun ömür açısından bütçe biraz daha çıkarsa s24fe öneririm. 2 telefondan da daha güçlü. Çıkmazsa oneplus bir tık teknik özellik olarak daha iyi nothinge göre ama oneplusın yazılımını çok bilmiyorum. Nothingin yazılımı güzeldi ama. Birde oneplus 2023 te çıkmış nothing 2025 te güncelleme olarak nothing daha iyi olur. Size kalmış. Ben bütçe çıkarsa s24fe öneririm çıkmazsa size kalmış. 2 telefonda güzel.

Birde bunlara nerden bakılıyor hocam? Başka telefonlar içinde var mı?
Samsung'da pek istemiyom hocam genelde işim google yazılımları ile

Samsung'da pek istemiyom hocam genelde işim google yazılımları ile
Samsungda yok muda onlar? Birde uzun ömürlü ve kaliteli cihazları var samsunun ama tabii sizi zorlayamam. Arayüz ve uzun ömür açısından nothing bir tık önde olabilir ama oneplusın yazılımını çok detaylı bilmiyorum.

Samsungda yok muda onlar? Birde uzun ömürlü ve kaliteli cihazları var samsunun ama tabii sizi zorlayamam. Arayüz ve uzun ömür açısından nothing bir tık önde olabilir ama oneplusın yazılımını çok detaylı bilmiyorum.
Hocam benim istediğim şey direk saf android gibi olması aksine hesaplar karışıyor benim nerde ne yaptığımı karıştırıyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,518
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett
Geri