bence ebebeyin suçu o yaştaki çocuk domuz eti alacak parayı ve yeri nasıl buldu ilglenmezsen böyle olurçocukları biraz fazla zeki domuz etini nerden buldu onu merak ediyorum
bence ebebeyin suçu o yaştaki çocuk domuz eti alacak parayı ve yeri nasıl buldu ilglenmezsen böyle olurçocukları biraz fazla zeki domuz etini nerden buldu onu merak ediyorum
o nu gerçekten ciddi alın dikkat etmedim ve 8 yaşında gta 5 oynadım ve topuklu ayakkabıya gidip 40 dolar verdim ben ayakkabı verecek sanıyordumOyunlarda "PEGI" diye bir şey var. Yani yaş kısıtlaması. 4 yaşındaki çocuğa minecraft oynatırsan olacak bu dur.
Bruj bruj
en sonunda ayakabıyı aldınmı ?o nu gerçekten ciddi alın dikkat etmedim ve 8 yaşında gta 5 oynadım ve topuklu ayakkabıya gidip 40 dolar verdim ben ayakkabı verecek sanıyordum
hayır o koltukla yere girip kontrol bana verilince oyunu kapadımen sonunda ayakabıyı aldınmı ?
daha kötüsü acaba yanlışmı yaptım diye tekrar gittimayakkabıyı değil başka bir şeyi almıştır
soru eki olan "mı" ayrı yazılır
"Some 8 yaş mallığı problems" Ben de fotoğraf çektiğimiz görevi yapmıştım abim yüzünden. (Çiftleşen 2 insanın fotoğrafını çektiğimiz görev)daha kötüsü acaba yanlışmı yaptım diye tekrar gittim
abiniz çok zeki gibi duruyor 8 yaşındaki çocuğa bu yapılmaz"Some 8 yaş mallığı problems" Ben de fotoğraf çektiğimiz görevi yapmıştım abim yüzünden. (Çiftleşen 2 insanın fotoğrafını çektiğimiz görev)
soru eki olan "mı" ayrı yazılır