Neler Yeni

Google Temporary nedir?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Arkadaşlar kaynak yayınevinden kitap alacaktım. Tam kart bilgilerini girdim mesaj geldi Temporary tarafından üyeliğiniz yapıldı, daha sonraki zamanlarda para çekilecektir diye. Baktım internette. Milletten zorla para çekiyorlarmış. Bu olayın aslı nedir? Annem şimdi bankayı arıyor bu durumla alakalı.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
"
Merhaba

Google Destek Forum'larına Hoşgeldiniz.

Beklemede olan işlemler Hesabınızda, GOOGLE *TEMPORARY HOLD şeklinde belirtilen bir ödeme görebilirsiniz. Banka ekstrenizde kısaltılmış olarak gösterilebilir. Bu durum, ödemenin onay beklediği ve henüz işlenmediği anlamına gelir. İşleme süreci tamamlandığında bu bildirim kaybolur.

Google'dan bir şey satın aldığınızda hesabınızda "GOOGLE*" ile başlayan ve Google ürününün adıyla ya da başka bir açıklayıcıyla sona eren bir ödeme bilgisi görürsünüz.
Google'da sık gerçekleştirilen satın alma işlemlerinden bazıları banka ekstrenizde aşağıdaki gibi gösterilebilir. Bu açıklayıcılardan bazılarının kısaltması verilebilir.

Google'ın sizden yanlışlıkla ödeme aldığını düşünüyorsanız itiraz edebilirsiniz.
Daha detaylı makeye buradan ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Yinelenen ödemeleri ve abonelikleri yönetmek için tıklayınız.

İletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sevgilerle
"

Ödeme beklemede kaldığı için çekiyor olabilir eğer değilse "itiraz edebilirsiniz." linkinden itiraz et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,649
Üyeler
167,536
Son üye
gdsara20