Jarvis-M#0573 gelin dc konuşalım görelim 13 yaşındamıyım
Eğer küfür edecekseniz benim işime gelir.
Jarvis-M#0573 gelin dc konuşalım görelim 13 yaşındamıyım
Opera'daki kıytırık reklam engelleyici ile Brave'deki bir değil. Maksimum 13 yaşındasınız. Dua edin, gerçek hayatta sizi bulmayayım.
İleride şahsıma yapılan bu gibi hakaretler için şikâyet kaydı oluşturacağım. Internette yazdıklarınız nereye gidiyor sanıyorsunuz? Hiç boşuna yazıyı değiştirmeyin, forumda düzenleme kaydı tutulmakta.
maalesef terbiyemi sizin için bozamam hakettiğinizi düşünüyorsanız sövmesi için başkasına bulaşın klavyeden yazmak kolay iyi günlerEğer küfür edecekseniz benim işime gelir.
aynen haklısınız dc gelip yaşıma bakmak istermisiniz yoksa dua mı edeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef terbiyemi sizin için bozamam hakettiğinizi düşünüyorsanız sövmesi için başkasına bulaşın klavyeden yazmak kolay iyi günler
Ne oldu? İki dakikada kuzu oldunuz?
zorlamayın canınız küfür istiyorsa başkasına bulaşın 13 yaşında olduğumu iddia ettiniz sesli konuşalım dedim gelmediniz kuzu olan benmiyim neden korkacam "ileride dava açacam" danmı
Sesli konuşma ile olacak iş değil. Gerçek hayatta karşıma çıkın.
knk nasıl eminsin bu kadar kendinden ya adam 20 25 yaşında ızmandut gibi bişeyseyok api çok korkuyorum süt içip yatacam
olur canım inşallah orada veririm payını
knk nasıl eminsin bu kadar kendinden ya adam 20 25 yaşında ızmandut gibi bişeyse
knk nasıl eminsin bu kadar kendinden ya adam 20 25 yaşında ızmandut gibi bişeyse
sen yinede okadar emin olmada başıma geldi çünkü bikere öyle bişi yolda yürüyodum müzik dinliyom kapşonda takılı önüme bakmadan yürüyom biri çarptı yavaş lan ayı dedim adama bi baktım iri yarı bişi sonra dedim abi pardon (best R ever)noldu 13 yaşında olmadığımı öğrenmek rahatsız mı etti sustunuz az önce bülbül kesilmiştiniz birdaha tanımadığınız kişilere sallamayın iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 13 yaşındayım benden büyüktür
@Treyarch Beni ekleyebilir misiniz Discord'dan, sormak istediğim şeyler var teknik hakkında?
@Treyarch Beni ekleyebilir misiniz Discord'dan, sormak istediğim şeyler var teknik hakkında?
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROpera'daki kıytırık reklam engelleyici ile Brave'deki bir değil. Maksimum 13 yaşındasınız. Dua edin, gerçek hayatta sizi bulmayayım.
İleride şahsıma yapılan bu gibi hakaretler için şikâyet kaydı oluşturacağım. Internette yazdıklarınız nereye gidiyor sanıyorsunuz? Hiç boşuna yazıyı değiştirmeyin, forumda düzenleme kaydı tutulmakta.