Neler Yeni

Google Ve Opera Yanlış Arama Sonuçları Gösteriyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Opera'daki kıytırık reklam engelleyici ile Brave'deki bir değil. Maksimum 13 yaşındasınız. Dua edin, gerçek hayatta sizi bulmayayım.

İleride şahsıma yapılan bu gibi hakaretler için şikâyet kaydı oluşturacağım. Internette yazdıklarınız nereye gidiyor sanıyorsunuz? Hiç boşuna yazıyı değiştirmeyin, forumda düzenleme kaydı tutulmakta.

aynen haklısınız dc gelip yaşıma bakmak istermisiniz yoksa dua mı edeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer küfür edecekseniz benim işime gelir.
maalesef terbiyemi sizin için bozamam hakettiğinizi düşünüyorsanız sövmesi için başkasına bulaşın klavyeden yazmak kolay iyi günler

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
aynen haklısınız dc gelip yaşıma bakmak istermisiniz yoksa dua mı edeyim

maalesef terbiyemi sizin için bozamam hakettiğinizi düşünüyorsanız sövmesi için başkasına bulaşın klavyeden yazmak kolay iyi günler

Ne oldu? İki dakikada kuzu oldunuz?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Ne oldu? İki dakikada kuzu oldunuz?

zorlamayın canınız küfür istiyorsa başkasına bulaşın 13 yaşında olduğumu iddia ettiniz sesli konuşalım dedim gelmediniz kuzu olan benmiyim neden korkacam "ileride dava açacam" danmı

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
zorlamayın canınız küfür istiyorsa başkasına bulaşın 13 yaşında olduğumu iddia ettiniz sesli konuşalım dedim gelmediniz kuzu olan benmiyim neden korkacam "ileride dava açacam" danmı

Sesli konuşma ile olacak iş değil. Gerçek hayatta karşıma çıkın.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yok api çok korkuyorum süt içip yatacam

olur canım inşallah orada veririm payını
knk nasıl eminsin bu kadar kendinden ya adam 20 25 yaşında ızmandut gibi bişeyse :D

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Sesli konuşma ile olacak iş değil. Gerçek hayatta karşıma çıkın.

noldu 13 yaşında olmadığımı öğrenmek rahatsız mı etti sustunuz az önce bülbül kesilmiştiniz birdaha tanımadığınız kişilere sallamayın iyi forumlar

knk nasıl eminsin bu kadar kendinden ya adam 20 25 yaşında ızmandut gibi bişeyse :D

ben 13 yaşındayım benden büyüktür

20-25 yaşında bir adam bu kadar terbiyesiz konuşmaz maximum 17 bu

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
noldu 13 yaşında olmadığımı öğrenmek rahatsız mı etti sustunuz az önce bülbül kesilmiştiniz birdaha tanımadığınız kişilere sallamayın iyi forumlar

ben 13 yaşındayım benden büyüktür
sen yinede okadar emin olmada başıma geldi çünkü bikere öyle bişi yolda yürüyodum müzik dinliyom kapşonda takılı önüme bakmadan yürüyom biri çarptı yavaş lan ayı dedim adama bi baktım iri yarı bişi sonra dedim abi pardon :D (best R ever)

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
@Treyarch Beni ekleyebilir misiniz Discord'dan, sormak istediğim şeyler var teknik hakkında?

dc gelemez o yemez

Opera'daki kıytırık reklam engelleyici ile Brave'deki bir değil. Maksimum 13 yaşındasınız. Dua edin, gerçek hayatta sizi bulmayayım.

İleride şahsıma yapılan bu gibi hakaretler için şikâyet kaydı oluşturacağım. Internette yazdıklarınız nereye gidiyor sanıyorsunuz? Hiç boşuna yazıyı değiştirmeyin, forumda düzenleme kaydı tutulmakta.
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom