bu üzer işteBen de ester exposito yu görmüştüm. Anında uyandım ama.... şansının içine edim
bu üzer işteBen de ester exposito yu görmüştüm. Anında uyandım ama.... şansının içine edim
Hiç ellemeyeyim o zaman. Böylede güzel bir şikayetim yok. İlerde baktın hayatımdan bıktım yaparım dediğini. Yada kendi kendime farkına olmadan gelişim. Bilemiyoruz kafama soktun ya şimdi yarın düşüncem bunuBelli bir ölçüde yaparsan sıkıntı yok ama şöyle söyleyeyim, bunun bağımlısı olup da gerçek dünya ile rüyayı karıştırmaya başlayıp, orada bir hayatı, yaşamı olduğu için orada kalmak isteyenler de varmış
Bu videoyu izle bencePeki bi sıkıntısı varmı bro.
Çünkü böylede iyiyim herşeyi kendim yaparsam bir anlamı kalmaz.
yakışırUsman aga hiç yakışıyormu bea
Rambo nun PC sinin olduğu rüyayı geçmezCarla.
Sabah ilk iş izlerim.Bu videoyu izle bence
Kanka inception mu buBelli bir ölçüde yaparsan sıkıntı yok ama şöyle söyleyeyim, bunun bağımlısı olup da gerçek dünya ile rüyayı karıştırmaya başlayıp, orada bir hayatı, yaşamı olduğu için orada kalmak isteyenler de varmış
Ne demek bence bu özelliğini kullanmalısın çünkü çoğu insan bunu yapmak için bir taraflarını yırtıyorHiç ellemeyeyim o zaman. Böylede güzel bir şikayetim yok. İlerde baktın hayatımdan bıktım yaparım dediğini. Yada kendi kendime farkına olmadan gelişim. Bilemiyoruz kafama soktun ya şimdi yarın düşüncem bunu
Çok sağol
Peki denerken başarısız olursam. Ne olur yada başarısız olma gibi bir durum var mı?Ne demek bence bu özelliğini kullanmalısın çünkü çoğu insan bunu yapmak için bir taraflarını yırtıyor
Sende zaten doğuştan olan bir şey değil mi bu rüyayı kontrol etme mevzusu? Sadece bazı özel müzikler, melodiler ile bunu destekleyeceksin. Başarısız olma durumu var ama sende doğuştan olduğu için zorlanacağını düşünmüyorumPeki denerken başarısız olursam. Ne olur yada başarısız olma gibi bir durum var mı?
Cidden acayip merak ettim. Yarın bi deneyeyim sonucu yazıcam size.Sende zaten doğuştan olan bir şey değil mi bu rüyayı kontrol etme mevzusu? Sadece bazı özel müzikler, melodiler ile bunu destekleyeceksin. Başarısız olma durumu var ama sende doğuştan olduğu için zorlanacağını düşünmüyorum
YouTube da zibilyon tane video var bu müzikler ile alakalı. Tabii Lucid rüya ile ilgili videoları da izle, ben sonuçta bu işin uzmanı değilim, o videolarda çok daha detaylı anlatıyorlar. Bu lucid rüyaya benzeyen birde astral seyahat diye bir şey var o daha değişik ve onun bazı riskleri var. İnternette araştırısan görürsün zatenSende zaten doğuştan olan bir şey değil mi bu rüyayı kontrol etme mevzusu? Sadece bazı özel müzikler, melodiler ile bunu destekleyeceksin. Başarısız olma durumu var ama sende doğuştan olduğu için zorlanacağını düşünmüyorum