Neler Yeni

Gördüğünüz en komik, en ilginç veya en korkunç rüyalar?

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Belli bir ölçüde yaparsan sıkıntı yok ama şöyle söyleyeyim, bunun bağımlısı olup da gerçek dünya ile rüyayı karıştırmaya başlayıp, orada bir hayatı, yaşamı olduğu için orada kalmak isteyenler de varmış
Hiç ellemeyeyim o zaman. Böylede güzel bir şikayetim yok. İlerde baktın hayatımdan bıktım yaparım dediğini. Yada kendi kendime farkına olmadan gelişim. Bilemiyoruz kafama soktun ya şimdi yarın düşüncem bunu
Çok sağol

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Belli bir ölçüde yaparsan sıkıntı yok ama şöyle söyleyeyim, bunun bağımlısı olup da gerçek dünya ile rüyayı karıştırmaya başlayıp, orada bir hayatı, yaşamı olduğu için orada kalmak isteyenler de varmış
Kanka inception mu bu :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç ellemeyeyim o zaman. Böylede güzel bir şikayetim yok. İlerde baktın hayatımdan bıktım yaparım dediğini. Yada kendi kendime farkına olmadan gelişim. Bilemiyoruz kafama soktun ya şimdi yarın düşüncem bunu
Çok sağol
Ne demek :D bence bu özelliğini kullanmalısın çünkü çoğu insan bunu yapmak için bir taraflarını yırtıyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki denerken başarısız olursam. Ne olur yada başarısız olma gibi bir durum var mı?
Sende zaten doğuştan olan bir şey değil mi bu rüyayı kontrol etme mevzusu? Sadece bazı özel müzikler, melodiler ile bunu destekleyeceksin. Başarısız olma durumu var ama sende doğuştan olduğu için zorlanacağını düşünmüyorum

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Sende zaten doğuştan olan bir şey değil mi bu rüyayı kontrol etme mevzusu? Sadece bazı özel müzikler, melodiler ile bunu destekleyeceksin. Başarısız olma durumu var ama sende doğuştan olduğu için zorlanacağını düşünmüyorum
Cidden acayip merak ettim. Yarın bi deneyeyim sonucu yazıcam size.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
YouTube da zibilyon tane video var bu müzikler ile alakalı. Tabii Lucid rüya ile ilgili videoları da izle, ben sonuçta bu işin uzmanı değilim, o videolarda çok daha detaylı anlatıyorlar. Bu lucid rüyaya benzeyen birde astral seyahat diye bir şey var o daha değişik ve onun bazı riskleri var. İnternette araştırısan görürsün zaten

Top Bottom