Neler Yeni

Gördüğünüz en komik, en ilginç veya en korkunç rüyalar?

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Dün rüya içinde rüyanın rüyasını gördüm her rüyada biri bana silah doğrultuyodu ve uyanıyodum en sonunda cidden uyandım :D

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Daniel Roya
6 aydan eski konuları hortlatmak.
Rüyamda sürekli olarak eşyaların kendiliğinden hareket ettiğini görüyorum sanki birisi ittiriyor gibi artık yanımda bir kıyafet veya eşya düştüğünde korkmaya başlıyorum.

1 değil 2 değil 3 değil.....

o kadar tesadüf olamaz önümde her gördüğüm eşyaların sebepsizce hareket etmesi veya yere düşmesi.

Deprem olsa yer sallanırdı.. Bunlarda kendi odamda oluyordu. Hemen koştum evin salon odasına annem ve babama açıklamaya çalışıyordum ama beni dinlemiyorlardı.

En son onlarında yanında bir kıyafet hareket etti artık bana inanacaklar diye sevinmek üzereyken hiçbişey olmamış gibi umursamadılar bile.

Sık sık böyle rüyalar görüyorum. Artık gerçekten uyumak istemiyorum. Uyumamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum bir şekilde uyuyorum. Bu rüyayı aylar veya 1 yıl önce görsem bile hala aklımdan çıkmıyor ve dediğim gibi rüyaların benzerlerini görüyorum.

Korku filmleri izlemiyorum veya tam uyuyacakken kafamda kurduğum şeyler değil yinede kurtulamıyorum bu lanetten

Messinin kramponu

80+ Bronze
Basit, korkunç olmayan bir kabus gördüm ve uyandığımda paranoyak gibi duvarlarda halisülasyonlar, değişik sesler, stres, el titremesi. Hepsini aynı anda yaşadım. Ve o anda yaşananlar gerçek gibiydi. Mutfakta testere çalıştırma sesleri. Duvarda kan falan derken gittim kediye sarıldım 20 dakika falan geçince sakinleştim.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Barbara Palvin ile cinsel ilişkiye girmiştim. Mükemmeldi mükemmel kelimelerle tarif edemem. Üstünden uzun süreler geçmesine rağmen yaptığımız her şeyi yeni rüyadan uyanmış gibi hatırlıyorum. O gün o rüya bitmesin istemiştim...

1649368152380.png

FurkanIIy

80+ Bronze
Arkadaşlar canım sıkıldı bende böyle bir konu açayım dedim :D.
Gördüğünüz en komik, en ilginç veya en korkunç rüya nedir?
Biraz goygoy yapalım. :D

Edit: ben bizim sokaktan caddeye kadar tek zıplayışta gittiğimi ondan sonra ordanda zıplayarak diğer caddeye kadar uçtuğumu gördüm. :D
Naruto'dan dayak yedim, bu kadar. (Evet fazla anime izlemekten)

Top Bottom