Neler Yeni

Gördüğünüz en komik, en ilginç veya en korkunç rüyalar?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cidden acayip merak ettim. Yarın bi deneyeyim sonucu yazıcam size.
Merakla bekliyorum, umarım başarırsın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis ben bazen kendi rüyamı kontrol edebiliyorum. Buna ne deniyor?
Aynı olay işte. Lucid rüya, yukarıda attığım videoda çok detaylı bir şekilde anlatılmış ona bakabilirsin

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim fikri verdiğin için belki cidden yeteneğim vardır yada yaptıklarım sadece bir bilinç altı oyunudur. Ama eğlenceli olucak en azından :)
Aynen denemekten zarar gelmez. Bol şans :)

Obito Uchiha

80+ Silver
O zamanlar küçügüm tabi Şimşek McQueen ve bir Palyaço beni kovalıyor tam 1 ay adam akıllı uyuyamadım tekrar kovalayacaklar diye.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Aynı olay işte. Lucid rüya, yukarıda attığım videoda çok detaylı bir şekilde anlatılmış ona bakabilirsin

Ama bilinçsiz gibiyim.

Rüyada olduğumu biliyorum, ama bilincim tam yerinde sayılmaz. Çünkü bir şekilde kendimi öldürüp uyanmak ilk amacım oluyor.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ama bilinçsiz gibiyim.

Rüyada olduğumu biliyorum, ama bilincim tam yerinde sayılmaz. Çünkü bir şekilde kendimi öldürüp uyanmak ilk amacım oluyor.
Rüyanı tam olarak kontrol edemiyorsun yani?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Hayır ediyorum, ama tam olarak ne yapmak istediğimi bilemiyorum. Ne bileyim anlatılmaz işte.

İlk amacım kendimi öldürüp uyanmak oluyor.

Daha başlangıç aşaması sanırsam. Zaten kendi rüyamı kontrol etme olayı aşırı nadiren oluyor.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır ediyorum, ama tam olarak ne yapmak istediğimi bilemiyorum. Ne bileyim anlatılmaz işte.

İlk amacım kendimi öldürüp uyanmak oluyor.

Daha başlangıç aşaması sanırsam. Zaten kendi rüyamı kontrol etme olayı aşırı nadiren oluyor.
Dediğim gibi bunlar yetenek belirtileri olabilir internetteki videolardan yararlanıp bunu deneyebilirsin, fakat hemen "ben her rüyamı kontrol edicem" denemelisin bu astral seyehat de lucid rüya da zaman isteyen, sabır isteyen şeyler

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Birde hocam internetten baktım sanırsam REM aşamasında oluyorum.

Yani mesela bazen rüya görüyorum ama gözümü açabiliyorum, gözümü açınca olduğum odayı görüyorum, kapayınca rüyaya geri dönüyorum. Gözümü açıp uyanmaya çalışınca hareket edemiyorum, kendimi zorlayınca anca uyanıyorum.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birde hocam internetten baktım sanırsam REM aşamasında oluyorum.

Yani mesela bazen rüya görüyorum ama gözümü açabiliyorum, gözümü açınca olduğum odayı görüyorum, kapayınca rüyaya geri dönüyorum. Gözümü açıp uyanmaya çalışınca hareket edemiyorum, kendimi zorlayınca anca uyanıyorum.
Bu olay hakkında bir bilgim yok, bir şey diyemeceğim maalesef

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom