yusufbehsat
80+
Dahası
Kardeşim o virüs değil manyak mısın neden gizlemek istiyorsun ? arka planda çalışan işlemler varsa ona tıkladığında gözükür, arka plan işlemlerini ona tıklayıp kaparsan hepsini gider.Şu yarım üçgeni nasıl gizlicem arkadaşlar yardım
Şu yarım üçgeni nasıl gizlicem arkadaşlar yardım
Kardeşim o virüs değil manyak mısın neden gizlemek istiyorsun ? arka planda çalışan işlemler varsa ona tıkladığında gözükür, arka plan işlemlerini ona tıklayıp kaparsan hepsini gider.
arka planda çalışan işlemi gizlemek istiyorum kardeşimden oyunu yasakladım aşırı oynuyor o program gözüküyor knkamKardeşim o virüs değil manyak mısın neden gizlemek istiyorsun ? arka planda çalışan işlemler varsa ona tıkladığında gözükür, arka plan işlemlerini ona tıklayıp kaparsan hepsini gider.
Ozaman onları kapat.arka planda çalışan işlemi gizlemek istiyorum kardeşimden oyunu yasakladım aşırı oynuyor o program gözüküyor knkam
programı kapatınca gidio knka yasaklı şeyler tekrar açılıyorOzaman onları kapat.
onu gizleyemezsin ki o herkesin bilgisayarında olan bir şeyŞu yarım üçgeni nasıl gizlicem arkadaşlar yardım
tw ver anlamadım ben öyle bakayım yada sen onu aç fotosunu atprogramı kapatınca gidio knka yasaklı şeyler tekrar açılıyor
Gizleniyor.onu gizleyemezsin ki o herkesin bilgisayarında olan bir şey
görev yöneticisi ayarlarına faaln baktım araştırdım bulmadım nasıl gizleyeceğimi oradan uygulamalarıtw ver anlamadım ben öyle bakayım yada sen onu aç fotosunu at
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gizleniyor.
ben de gizleniyor biliyorum unuttum eskiden biliyordumtw ver anlamadım ben öyle bakayım yada sen onu aç fotosunu at
Gizleniyor.
kardeşim tw ver sen pcyide bozacaksın gerçekten manyakmısıngörev yöneticisi ayarlarına faaln baktım araştırdım bulmadım nasıl gizleyeceğimi oradan uygulamaları
ben de gizleniyor biliyorum unuttum eskiden biliyordum
tw ne demek bozulmuyor beekardeşim tw ver sen pcyide bozacaksın gerçekten manyakmısın
denedim ama üçgen kalkmıyorAyarlar>Kişiselleştirme>Görev Çubuğu>Bildirim Alanı başlığı altında yapabileceğiniz 2 seçenek var oraya bakabilirsiniz, bazı uygulama ve sistem simgelerini oradan kaldırabilirsiniz.