Tamamdır teşekkürlertranslucent tb uygulamasını indiriceksin
Gerçi bu windowsu modifiyeli yapmaz mı? Telefona jailbreak vs yapmak gibi. Eğer bunu windows desteklemiyorsa pek sağlıklı olmaz gibi geldi bana. neyse yinede tşktranslucent tb uygulamasını indiriceksin
Kankam @keremcnsz24 hocam nasıl ücretsiz etkinleştireceğini anlatan rehbeBulamadım ben. Gerçi kişiselleştirme için win etkinleştirmem lazım ama olsun öğrenmek iyidir.
Kankam @keremcnsz24 hocamın rehberi var. Ücretsiz etkinleştirme ile ilgili bıraktım aşağıya.Bulamadım ben. Gerçi kişiselleştirme için win etkinleştirmem lazım ama olsun öğrenmek iyidir.
Knk biliom ama üşeniyom qwe Daha doğrusu bana pek doğru gelmiyor. Ama br gün mecbur kalıp yapıcam onuKankam @keremcnsz24 hocam nasıl ücretsiz etkinleştireceğini anlatan rehbe
Kankam @keremcnsz24 hocamın rehberi var. Ücretsiz etkinleştirme ile ilgili bıraktım aşağıya.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
Nasıl istersenKnk biliom ama üşeniyom qwe Daha doğrusu bana pek doğru gelmiyor. Ama br gün mecbur kalıp yapıcam onu
alakası yok uzun süre kullandımTamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi bu windowsu modifiyeli yapmaz mı? Telefona jailbreak vs yapmak gibi. Eğer bunu windows desteklemiyorsa pek sağlıklı olmaz gibi geldi bana. neyse yinede tşk