Neler Yeni

görev yöneticisi hizmet ana bilgisayarı neden çok fazla bellek kullanıyor

Berkyozclk

80+ Bronze
göerv yöneticisinde cok fazla sayıda hizmet ana bilgisayarı var nedeni nedir
sadece chrome acık ve toplamda 10gb ram kullanıyor 2gbsi chrome dersek boşta 8gb ram kullanımı garip normalde boştayken 5 6 arası oluyor maximum
1702654907998.png
1702654893304.png

eset antivirüs uygulamam dunden beri bir şeyleri yasaklıyor ve bakıyorum microsoft yazıyo
altta attıgım sste yerel uygulamalar kısmında da nt kernel ve ssdp bulma yazıyor engellenmiş yani nedir bunlar

1702655173417.png

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Muhammed Burak

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Muhammed Burak
dün bu kadar deildi sanırım microsoft pcden bilgi alıyo intten bakınca oyle şeyler gordum ama alsın alcagı bilgiyi dunden beri ne alamadı yaw
ne zaman kapancak bunlar
hocam onları kapatın bence boş şeyler her zaman oyunlarda sıkıntı yaratabiliyor ben hep kapalıda kullanıyorum

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Muhammed Burak
hocam 10gb dolu demiştim ya şuan 7 ye düştü normal seviye yani 2gbsi chrome zaten
ayrıca bunlar nedir ve nasıl kapatılıyor
hocam hatırlamıyorum ama microsoft bilgi almayı kapatma videoları vardı diye hatırlıyorum veya sıfırdan kurulumda ekranda soruyorda olabilir ben öyle hatırlıyorum öyle kapatmış olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 10gb dolu demiştim ya şuan 7 ye düştü normal seviye yani 2gbsi chrome zaten
ayrıca bunlar nedir ve nasıl kapatılıyor
microsoft hesabı girdiyseniz bu kesin etkenlerden biri olabilir çevrimdışı hesap kullanırsanız olmaz

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hatırlamıyorum ama microsoft bilgi almayı kapatma videoları vardı diye hatırlıyorum veya sıfırdan kurulumda ekranda soruyorda olabilir ben öyle hatırlıyorum öyle kapatmış olabilirim

microsoft hesabı girdiyseniz bu kesin etkenlerden biri olabilir çevrimdışı hesap kullanırsanız olmaz
anladım sağ ol hesabımı nerden kapatıyorum gösterir misin rica etsem

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Zaten bir kaç program ve Chrome falan açıkken bilgisayarın 8GB RAM tüketiyor. Senin Chrome garip bir şekilde kat ve kat fazla kullanıyor (normalde 500MB'yi falan geçmemesi lazım). O yüzden yüzdelik sana garip geliyor olabilir.

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten bir kaç program ve Chrome falan açıkken bilgisayarın 8GB RAM tüketiyor. Senin Chrome garip bir şekilde kat ve kat fazla kullanıyor (normalde 300MB'yi falan geçmemesi lazım). O yüzden yüzdelik sana garip geliyor olabilir.
chromede suan cok fazla sekme acık zaten 1 tane sekme 300 falan kullanıyo suan 7ye dustu zaten neden duştu anlamadım
chrome hep boyle ama bellek kullanımı hizmet ana bilgisayarından dolayı fazla onu sormustum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
chromede suan cok fazla sekme acık zaten 1 tane sekme 300 falan kullanıyo suan 7ye dustu zaten neden duştu anlamadım
chrome hep boyle ama bellek kullanımı hizmet ana bilgisayarından dolayı fazla onu sormustum
Bende 10 sekme açıkken 1GB kullanıyor kullanmıyor gibi bir şey. Sadece o değerin fazla olduğundan ötürü gözüne fazla geldiğini belirtmek istedim.

Berkyozclk

80+ Bronze
Bende 10 sekme açıkken 1GB kullanıyor kullanmıyor gibi bir şey. Sadece o değerin fazla olduğundan ötürü gözüne fazla geldiğini belirtmek istedim.
nasıl ya chrome bende sürekli 1 2 gb arası ram kullanıyo 2 ustu gormedim ama hep bu sekil 1 sekme bile 300mb kullanıyo chromenin gorev yoneticisinde de boyle

1721

80+ Bronze
windows yerel hesap açarsan daha da düşer. yerel hesap olmayınca sürekli bilgi topluyor

nasıl ya chrome bende sürekli 1 2 gb arası ram kullanıyo 2 ustu gormedim ama hep bu sekil 1 sekme bile 300mb kullanıyo chromenin gorev yoneticisinde de boyle
videolar 300mb forum 60mb

Top Bottom