kanka şimdi wp mesajını koymayayımda kadına ben girdim diyorum lütfen bana yazma diyor sanki taciz ettik sınıf öğretmenine ordanda müdür yardımcısına gidicem keyfi bırakıyorGörselden nasıl kaldın kanka, onun sorumluluğu yok diye biliyorum
Keyfi bırakması suç ve vicdansızlık şikayet edim veya dilekçe verinkanka şimdi wp mesajını koymayayımda kadına ben girdim diyorum lütfen bana yazma diyor sanki taciz ettik sınıf öğretmenine ordanda müdür yardımcısına gidicem keyfi bırakıyor
onu hocalarla konuşçam ama sorumluluğu vs olucakmı bununKeyfi bırakması suç ve vicdansızlık şikayet edim veya dilekçe verin
olmaması lazımonu hocalarla konuşçam ama sorumluluğu vs olucakmı bunun
sorumluluğu var cevaplarını verdi bizim hocalrn sınavın 9ç sınıfta snat ve müzikden kalmışdım derslerine girmediğimdenarkadaşlar ben lisedeyim görsel ve kimyadan kaldım seneye kimyanın sorumluluğu olucak fakat görselde bu nasıl olucak
sorumlulukta ne yapıcaz ki?sorumluluğu var cevaplarını verdi bizim hocalrn sınavın 9ç sınıfta snat ve müzikden kalmışdım derslerine girmediğimden
Görselde nasıl kaldın la görselde derste ne yaptıysanız onu yaptırır muhtemelenarkadaşlar ben lisedeyim görsel ve kimyadan kaldım seneye kimyanın sorumluluğu olucak fakat görselde bu nasıl olucak
valla aga kaldık işte ne yaptıracak resim çizdirmesi bana saçma geliyorGörselde nasıl kaldın la görselde derste ne yaptıysanız onu yaptırır muhtemelen
Bende bilmiyorum ne yaptıracağını kafası nasıl eserse öyle yaptırır bu arada hocayı şikayet edip arkasında durursan muhtemelen sorumluluk silinecekvalla aga kaldık işte ne yaptıracak resim çizdirmesi bana saçma geliyor