Görselde belirttiğim monitör alınır mı (LG ULTRA

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
50000
Türkiye pazarında aktif kullanıcı çok fazla kişiyle karşılaşmadım ama kullanan varsa alınır mı geriye kalan Asus modelleri de araştırsam da OLED panel de LG’nin başarılı olduğunu duydum, alınır mı ?

Ekler

• 6d12dbfb-f907-4555-8413-211964805f64.webp
    6d12dbfb-f907-4555-8413-211964805f64.webp
    94.9 KB · Hit: 44
Türkiye pazarında aktif kullanıcı çok fazla kişiyle karşılaşmadım ama kullanan varsa alınır mı geriye kalan Asus modelleri de araştırsam da OLED panel de LG’nin başarılı olduğunu duydum, alınır mı ?
kullanıyorum mükkemel bir monitör

kullanıyorum mükkemel bir monitör
Sonunda kullanan biri çıktı hocam bunun bi üst modeli var onu almak istiyorum sizce alınır mı OLED tecrübem hiç yok piksel veya tam olarak nasıl tabir kullanılıyor bilmiyorum panel yanmalarına karşı önlem nasıl alıyorsunuz bunda öyle bir risk var mı

Al keyfine bak. Isınma sorunu yoksa bişi olmaz.

Sonunda kullanan biri çıktı hocam bunun bi üst modeli var onu almak istiyorum sizce alınır mı OLED tecrübem hiç yok piksel veya tam olarak nasıl tabir kullanılıyor bilmiyorum panel yanmalarına karşı önlem nasıl alıyorsunuz bunda öyle bir risk var mı
aldıgım 2 3 ay oldu çok memnunum önceden monitor kullanmadım sanki

aldıgım 2 3 ay oldu çok memnunum önceden monitor kullanmadım sanki
IMG_4070.webp
Buradaki görmüş olduğum monitör yukarıdaki paylaştığım monitörün bir üst modeli ben direkman bunu almayı düşünüyorum bu monitörde panel sorununa dair bir şey duymadım ısınma ve OLED panellerinde sorun yokmuş fiyatı birazcık tuzlu ama panel üreticisi olarak asusun bir LG’den OLED panel aldığını duydum o yüzden direk paneli üreten yerden almak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,381
Üyeler
184,156
Son üye
sellol1
Geri