Görseldeki gibi setupı olanlara sorum var.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,598
Bu görseldeki gibi klavye, gamepad, kulaklık, figür vs sergileyen arkadaşlar. Ben de yapmak istiyorum ama bir çekincem var; bunlar toz kapmaz mı?
Gamepad, klavye falan koyarım diyorum ama tozlanır. Bir de ben diğer ekipmanlarımdan da dolayı siyah olsun istiyorum pano ve üzerine koyduğum eşyalar. Daha da toz tutar uyuz eder adamı diye korkuyorum.
IMG_0483.webp

Bu görseldeki gibi klavye, gamepad, kulaklık, figür vs sergileyen arkadaşlar. Ben de yapmak istiyorum ama bir çekincem var; bunlar toz kapmaz mı?
Gamepad, klavye falan koyarım diyorum ama tozlanır. Bir de ben diğer ekipmanlarımdan da dolayı siyah olsun istiyorum pano ve üzerine koyduğum eşyalar. Daha da toz tutar uyuz eder adamı diye korkuyorum.Alıntıyı görüntüle
Aslan besleyen yemini düşünmez .

Aga öyle olmuyor ya işkence olur ben kitaplarımı bile devamlı tozunu alıyorum bi de bu iş öldürür beni 😂. Raf koyma şansım olsa üzerine cam yapar korurum da, bu şekilde pano yapacağım.
Yani hocam temizlik şart tabii . Bu arada arkadaki rafların siyahından bulursan bana link at 🔥.

Gamepad, klavye falan koyarım diyorum ama tozlanır. Bir de ben diğer ekipmanlarımdan da dolayı siyah olsun istiyorum pano ve üzerine koyduğum eşyalar. Daha da toz tutar uyuz eder adamı diye korkuyorum.Alıntıyı görüntüle
Ben toz kaplıyo diye masa örtüsü aldım gözükmüyor toz felan.

Ekler

• IMG_20250523_115856_373.webp
    IMG_20250523_115856_373.webp
    896.8 KB · Hit: 42
Sırf temizlik pratik olsun diye hoparlöre kadar kablosuza geçtim. Masada figür de dahil incik boncuk şeyler olması çok kısıtlıyor.

Pano Link

eger oturdugunuz konumda cok toz olursa ve fazla havalandiriyorsaniz 3 7 gun arasinda tozlari almaniz gerekir ama toz yok ve havalandirdigimda sorun olmuyor derseniz 14 ile 20 gun arasi yeterli diye dusunuyorum tozlari almaniz icin.

eger oturdugunuz konumda cok toz olursa ve fazla havalandiriyorsaniz 3 7 gun arasinda tozlari almaniz gerekir ama toz yok ve havalandirdigimda sorun olmuyor derseniz 14 ile 20 gun arasi yeterli diye dusunuyorum tozlari almaniz icin.
Dediğiniz gibi yapıcam hocam artık günde 1 2 günde 1 falan tozunu alacam nabiyim. Baya güzel gözüküyor heves ettim doğrusu. Henüz çok eşyam yok ama zamanla olur diye düşünüyorum henüz gamepad ve switchler var sadece.
Cevabın için ayrıca sağ ol

Geri