Görüntü gelmiyor acil yardım

ouzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
465
Selamun aleyküm agalar daha 2 hafta önce bi pc toplamıştım sorunsuz çalışıyordu ama az önce açtım yine her zamanki gibi discord, spotify falan açıldı ekranda bi görüntü belirdi sonra ekran siyah oldu geri açıldı karıncalı siyah beyaz bi ekran geldi hemen bilgisayarın tuşuna basıp kapattım geri açtım giriş yok diyor monitör. HDMI kablosunu anakarta taktım yine aynısını diyor noldu bunun neyi var şimdi acil yardım edin lütfen.

Selamun aleyküm agalar daha 2 hafta önce bi pc toplamıştım sorunsuz çalışıyordu ama az önce açtım yine her zamanki gibi discord, spotify falan açıldı ekranda bi görüntü belirdi sonra ekran siyah oldu geri açıldı karıncalı siyah beyaz bi ekran geldi hemen bilgisayarın tuşuna basıp kapattım geri açtım giriş yok diyor monitör. HDMI kablosunu anakarta taktım yine aynısını diyor noldu bunun neyi var şimdi acil yardım edin lütfen.
sistem nedir

Statik elektrik birikmesi olabilir kasanın kablosunu çıkart power tuşuna 30 saniye basılı tut sonra tekrar pc yi açmayı dene

Anakarta takarsan zaten görüntü alamazsın işlemci APU değilse. Dönüştürücü kullanıyor musun?

Ryzen 3 3100, powercolor 4gb rx 5500 xt, msi b450m a pro max, apacer 3000 mhz cl 16 ram, 650w 80+ bronze psu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarta takarsan zaten görüntü alamazsın işlemci APU değilse. Dönüştürücü kullanıyor musun?
Hayır iki tarafı hdmi olan kısa bi kablo sadece

Statik elektrik birikmesi olabilir kasanın kablosunu çıkart power tuşuna 30 saniye basılı tut sonra tekrar pc yi açmayı dene
Deniyorum hemen

Ryzen 3 3100, powercolor 4gb rx 5500 xt, msi b450m a pro max, apacer 3000 mhz cl 16 ram, 650w 80+ bronze psu
anakartınıza taktıysanız zaten görüntü alamazsınız sorun monitör ilede olabilir dönüştürücü ile alakalıda olabilir

elinizde başka hdmı kablosu v

Hayır iki tarafı hdmi olan kısa bi kablo sadece

Deniyorum hemen
armı sorun ya gpu da yada monitörde olabilir deneyerek anlayabilirsiniz

anakartınıza taktıysanız zaten görüntü alamazsınız sorun monitör ilede olabilir dönüştürücü ile alakalıda olabilir

armı sorun ya gpu da yada monitörde olabilir deneyerek anlayabilirsini

armı sorun ya gpu da yada monitörde olabilir deneyerek anlayabilirsiniz
Laptop vardı onu monitöre aynı kablo ile takıp denedim çalıştı kasayı açtım ekran kartı ve anakarta giden psu kablolarını çıkardım biraz bekleyip taktım tekrardan açmayı denedim ve açıldı şükür. Hepinize teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,785
Son üye
mehm
Geri