Neler Yeni

GÖRÜNTÜM OYUNLARDA DONUYOR KİTLENİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkcan çabuk
Yeni bir bilgisayar toplamıştım yaklaşık 8 9 ay önce. Bilgisayarımda oyundayken görüntüm donuyor. Ram testi yaptırdım + burning test yaptırdım her hangi bir hata alamadım oyunun destek bölümüne de yazdığımda
hiç bir şeyin olmadığını bilgisayarcıya götürmemi söylediler. Acaba sorun neyde olmuş olabilir ?
aa.png
bb.png

omersrn

80+
Donma yaşadığında bilgisayarı yeniden başlat ve windows olay görüntüleyicisine gidip neler olduğuna bir bak. Ardından buraya ekran görüntüsü gönder ki neler olup bittiğine bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkcan çabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun donuyor gidip her hangi bir şeyi yönetici olarak çalıştır dediğimde oyun düzeliyor. Bunu gün içinde 20 30 kere yaşıyorum @omersrn

Ekler

• hata1.png
    hata1.png
    141.3 KB · Hit: 61
  • hata2.png
    hata2.png
    96.9 KB · Hit: 103
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Cihan Dağ
Oynadığın oyunla alakalı olabilir oyun orjinal mi?

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Metin2 oynuyorsun. Bu seninle ilgili değil tamamen oyunla alakalı. Rx460 ile bende aynı sorunu yaşamıştım. Adrenalin sürücü ile bu sorun oluyordu. Eski bir sürücü kurup çözmüştüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkcan çabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce bilgisayarımda league of legends oyunu 1 kere hata verdi ve tekrar bağlanmaya çalıştım bu sefer ekran görüntüm dondu bilgisayarda hiç bir şey yapılmadı reset atmak zorunda kaldım. Yaklaşık 20 30 hata aynı anda vermiş gördüğünüz gibi ne yapmam gerekiyor. Tüm oyunlarda geçerli şekilde bu oluyor.

Ekler

• lolhata.png
    lolhata.png
    87.4 KB · Hit: 56
  • lolhata2.png
    lolhata2.png
    112.4 KB · Hit: 52
Top Bottom