Merhabalar büyük gosterisli kasa ariyorum bir sürü fan takabilecegim. Bilen kullanan link atarsa sevinirim. Cam yogunluklu olan kasalar daha cazip geliyor.
Adam helikopter istememiş, Kasa demiş bu ne slşdkgakşsjaslkşfaselş.Gamepower WARCRY EVO 6x120mm ARGB Temper Cam TYPE-C ATX Gaming Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower WARCRY EVO 6x120mm ARGB Temper Cam TYPE-C ATX Gaming Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Warcry öneririm.Gamepower WARCRY EVO 6x120mm ARGB Temper Cam TYPE-C ATX Gaming Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower WARCRY EVO 6x120mm ARGB Temper Cam TYPE-C ATX Gaming Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fikir değiştirdim geri bende bu kasadan alacağım 6 fanla geliyormuş satıcı orjinal fanı almak isterseniz diye link bırakmış 500 küsür 3 tanesi onumu alayım yoksa baska kaliteli bir fan mıGamepower WARCRY EVO 6x120mm ARGB Temper Cam TYPE-C ATX Gaming Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Merhabalar büyük gosterisli kasa ariyorum bir sürü fan takabilecegim. Bilen kullanan link atarsa sevinirim. Cam yogunluklu olan kasalar daha cazip geliyor.
ısınıyor malesef gamepower kalitesiz bir markaTeşekkür ederim hepinize inşallah bu kasalar cok isinmazdir
Ben aldım şuan kasayı 3 de fan aldım 2650₺ ye geldi 9 fan olucağı için toplamda içinde pek ısınma yapmaz diye düşünüyorum ileridede sıvı soğutucu bağladım mı tamamdır.Teşekkür ederim hepinize inşallah bu kasalar cok isinmazdir
Hava akışı pek iyi değil bütçe varsa lian li / thermaltake bakabilirsinGamepower WARCRY EVO 6x120mm ARGB Temper Cam TYPE-C ATX Gaming Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol