varPrime üyeliğin varmı?
pardon yeni farkettim attıgınız ürün buymuşbende böyle bir seçenek gözüküyor vergi falan dahilmi acaba
![]()
Fiyati iyi hocam alicaksaniz incelemesi Abdullah reisin YouTube kanalında var.bende böyle bir seçenek gözüküyor vergi falan dahilmi acaba
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon yeni farkettim attıgınız ürün buymuş
gelirmi pekiFiyati iyi hocam alicaksaniz incelemesi Abdullah reisin YouTube kanalında var.
Kısaca bile olsa süreci ve sonucu anlatır mısınız? Günümüz ekonomik şartlarında böyle hikayeleri dinlemek keyif veriyorAynı aynı bende almıştım iptal oldu fakat ben uzun bir süreçten sonra hakkımı aldım fazlasıyla![]()
Hocam süreçte ilk başta red yedim 6 ay sonra sonra epeyce müşteri hizmetleri görüşmesi sonucu insaflı biri çıkıp 6k bütçe verdi istediğiniz ürünü alın fiyat farkını vericez diye behe Philips aldım 7.4 lt Amazon ürünü com tr aldıktan sonra aradım fiyat farkını verdiler ürün ilk almış olduğum 2.238'tl olan gourt fiyatına geldiKısaca bile olsa süreci ve sonucu anlatır mısınız? Günümüz ekonomik şartlarında böyle hikayeleri dinlemek keyif veriyor![]()
Vergi dahil kaça geliyor bu ürün prime yok benimTekrar aynı fiyata şuan dostlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam süreçte ilk başta red yedim 6 ay sonra sonra epeyce müşteri hizmetleri görüşmesi sonucu insaflı biri çıkıp 6k bütçe verdi istediğiniz ürünü alın fiyat farkını vericez diye behe Philips aldım 7.4 lt Amazon ürünü com tr aldıktan sonra aradım fiyat farkını verdiler ürün ilk almış olduğum 2.238'TL olan gourt fiyatına geldi![]()