A auditoree 80+ Bronze Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 669 Dahası Reaksiyon skoru 232 İsim Özer 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Lisa Siuu yazmış: Ragnarok 9 Kasım 2022'de çıkmış benim görüşüm ps+ için 1 yıldaha bekleriz, bekleyemem diyorsan al geç Devamı için tıklayın... İşte onu bilemedim beklemeli miyim beklememeli miyim
Lisa Siuu yazmış: Ragnarok 9 Kasım 2022'de çıkmış benim görüşüm ps+ için 1 yıldaha bekleriz, bekleyemem diyorsan al geç Devamı için tıklayın... İşte onu bilemedim beklemeli miyim beklememeli miyim
Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,015 En İyi Cevap 1 19 Eylül 2024 #15 The Semih yazmış: Kolay mod daha gerçekçi valla, koskoca tanrının 8 vuruşta çöp askeri öldürmesi saçmalık. Devamı için tıklayın... Benim kayıt da bozukmuş üstelik. Baştan oynayıp öyle bitirdim. Yeni oyun ve dengeli olarak. Sadece Muspeliem'deki Valkür kraliçesinde zorluğu düşürdüm. Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Nisan 2024 Yunus274 yazmış: God of War: Ragnarök da öyle boslar var ki Sigrún'u mumla aratıyor . Devamı için tıklayın... Cinnetkar pijler işte.
The Semih yazmış: Kolay mod daha gerçekçi valla, koskoca tanrının 8 vuruşta çöp askeri öldürmesi saçmalık. Devamı için tıklayın... Benim kayıt da bozukmuş üstelik. Baştan oynayıp öyle bitirdim. Yeni oyun ve dengeli olarak. Sadece Muspeliem'deki Valkür kraliçesinde zorluğu düşürdüm. Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Nisan 2024 Yunus274 yazmış: God of War: Ragnarök da öyle boslar var ki Sigrún'u mumla aratıyor . Devamı için tıklayın... Cinnetkar pijler işte.